ביתי המתוקה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ביתי המתוקה
    אסתר
    11/08/2008

שלום רב!!!! ביתי הייתה יונקת מלידה עד גיל 3 חודשים באופן מלא. לקראת סוף התקופה הבחנתי שהיא ירדה במשקל (יש לציין שאני חליתי בשפעת קשה) מכאן שההנקה לא נתנה תזונה טובה ואולי כמותה גם פחתה גם נטלתי אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן הילדה התעוררה המון בלילה ובדיעבד גילינו שכנראה החלב אם לא השביע אותה ולא הספיק בטיפת חלב ראו את הילדה וטענו שהציצי לא מספיק וביקשו מיידית להתחיל בקבוקים מפני שהייתה גם ירידה או למעשה חוסר עלייה במשקל במשך כמעט חודש . כיום הילדה בת שמונה חודשים וחצי ואינה זוחלת במיוחד אבל מוכנה להיות "על הבטן" מה שגם קודם לא אהבה במיוחד אולם נושא זה השתפר(יש לציין שבילדותה לא הנחתי אותה מספיק על ביטנה) שאלתי:יתכן כי המוטוריקה נפגעה בעקבות אי עלייה במשקל בעקבות ההנקה? האם חוסר זה במקרה הספציפי הזה גרם לליקוי במוטוריקה ואם לא האם יכול להיות שנגרם איזה נזק מסוג אחר,אני אמא לשלושה אבל זו פעם ראשונה שהנקתי ויש לציין שבכיתי הרבה מתוצאה זו והתחושה שהילדה רזתה והיתה רעבה ואילו אני חשבתי שזה גזים יש לציין שהיא נולדה במשקל 4.300

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי המתוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסרי

פרופ` יורם בוינובר
    11/08/2008

לדעתי אין כל קשר למוטוריקה הנוכחית וזה שלא עלתה במשקל. רצוי שהרופא המטפל יבדוק ויתרשם האם קימת בעיה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו