יאוש אמיתי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יאוש אמיתי
    טל
    11/08/2008

בתי בת כמעט שבועיים. מטרנה גרמה יציאות קשות וכך גם סימילאק. היציאה היא בערך אחת ל- 24 שעות. בהתחלה יוצא פקק קשה מאוד והקטנה צורחת ובוכה. זה קורע לב. בהמשך היציאה רכה. יש כבר פיסורה שנגרמה בשל היציאות הקשות. אין לי אנרגיות לעבור את זה, עברנו ימים כ"כ קשים עם הבכורה בעניין הזה (כולל פגישות רבות עם גסטרו ילדים). אני ממש שבורה כשאני רואה שעלי לעבור זאת שוב עם הקטנה. עם הבכורה הבעיה נפתרה בהתחלה בזכות נוטרמיגן (בהמלצת הרוםא, למרות שלא היתה בעיה של אי סבילות ללקטוז). בהמשך יבאנו לארץ בהמלצת חברים מארה"ב שעברו אותו סיפור את הפורמולה הרגילה של אנפמיל (לא AR אלא הרגילה) והיציאות נעשו רכות. מה עושים? אולי הפורמולה החדשה של אופטימיל יכולה להועיל? אני מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוש אמיתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטל

פרופ` יורם בוינובר
    11/08/2008

את יכולה לנסות האופטימיל. דרך נוספת היא לדלל הפורמולה עי תוספת מים. להוסיף כ 10-15% מים. זה בדכ עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו