שלשולים- אובדת עצות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שלשולים- אובדת עצות
    לימור
    14/08/2008

סליחה על האורך , אשמח לעזרתכם. רקע- ביתי בת שנה וארבעה חודשים, בדרך כלל היציאות שלה רכות מקסימום פעמיים ביום. בחודשיים וחצי האחרונים עברנו לתחליף צמחי משלשולים שהיו לה לימים ספורים באותה תקופה אבל המשכנו כבר עם זה....ניזונה מהתחליף הזה פעמיים ביום. לבעייתנו- לפני כשלושה שבועות החלה עם יציאות רכות יותר...בדרך כלל מדובר בשלושה יציאות, לעיתים הגיעה ל4. יציאות צהובות - לא ניראה רגיל ולא ניראה טוב. בתחילה ניסנו עם כלכלה עוצרת יבשה וחסרת טעם. היה עוזר באותו הזמן אבל איך שחזרנו לאוכל רגיל הקיבה נהפכה שוב לרכה, אני ממש לא יודעת מה לעשות עדין מגבילים מבחינת תזונה, פירות הפסקנו לתת- מקסימום תפוח. ארוחת צהריים מבושלת, בערב חלמון ביצה ופירה..... זו ילדה התזונה שלה היתה מגוונת ולאור המצב היא מוגבלת ואני לא רואה לזה סיום, עשינו בדיקות צואה לשלול פרזיטים וחיידקים שונים, לא נמצא כלום. בימים האחרונים היציאה הראשונה על הבוקר היתה טובה וקשה, בהמשך היום היו רכות אבל היה ניראה שהמצב מסתדר, החיתולים לא היום מפוצצים וזה היה ניראה שאנחנו במגמת שיפור. והבוקר שוב יציאה ראשונה היתה ניראת ממש לא טוב. ייתכן והסויה לא עושה לה טוב? מה לעשות? עיזרו לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים- אובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללימור

פרופ` יורם בוינובר
    18/08/2008

חשוב להסתכל על הילדה ולא על היציאות. במידה והיא חיונית ערנית לא מתלוננת ושומרת משקל צורת הצואה לא חשובה במיוחד. לדעתי הדיאטה שאת נוקטת אינה זן שאני מליץ עליה. ממליץ להחזיר לכלכלה רגילה ולהפחית בשתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו