יציאות תכופות מאוד לילד בן 12

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יציאות תכופות מאוד לילד בן 12
    רותי
    25/08/2008

שלום לכם שמתי לב לכך שהבן שלי רץ הרבה מאוד פעמים לשירותים. כשנסענו ברכבת, הוא היה צריך ללכת פעמיים לפני היציאה מהבית לשירותים, ברכבת לפחות פעמיים, כשירדנו שוב, וכשהחלפנו רכבת שוב. וכך זה גם בבית. יש לציין שהוא בסדר מבחינת משקל, אך מדאיגה אותי הריצה שלו לשירותים, בתחילה חשבתי שזה משתיה ממותקת, אך גם בלי קשר לכך, הוא רץ הרבה מאוד לשירותים..יש לו לפחות 4 עד 5 יציאות ביום, זה לא נורמלי.... אני סובלת מהמעי הרגיז ומבקע וריפלוקס, האם יכול להיות שגם לו יש בעיות דומות?? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לאיזה שהוא גורם, כיצד לעזור לו?? תודה רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרותי

פרופ` יורם בוינובר
    25/08/2008

את הבדיקות העיקריות יכול לבצע הרופא המטפל. ריבוי יציאות יכוללהיות גם בנער עם מעי רגיז כמוך
    ולפעמים זה דוקא מבטא עצירות כאשר ההתרוקנות היא לא מליאה והימ=ציאות החלקיות תכופות.
    כאמור ברור ראשוני אצל הרופא המטפל ואולי גם יעוץ של דיאטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עבור התשובה המהירה

רותי
    25/08/2008

שלום לך עשינו לו בדיקות צואה, והכל יצא תקין, חוץ מליקוציטים שהיו, אך לא היו כל פרזיטים, שכחתי לציין שאחיו כשהיה בן 11 סבל מאוד מכאבי בטן ממושכים, , ערכנו לו בירור מקיף, והתברר כי סבל מאולקוס כתוצאה מהחיידק הליקובקטור פילורי, והוא גבולי מאוד בסבילות ללקטוז, ואני האמא סובלת מאוד ולא אוכלת שום דברי חלב, אמנם הדברים שונים, אך אולי חשוב לציין זאת. אתה לא ממליץ לפנות בשלב זה לרופא גסטרואנטרולוג, אלא לנסות קודם דיאטנית? תודה רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך, האם תוכל לענות לי על השאלה

רותי
    27/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו