מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- יציאות תכופות מאוד לילד בן 12רותי25/08/2008
שלום לכם שמתי לב לכך שהבן שלי רץ הרבה מאוד פעמים לשירותים. כשנסענו ברכבת, הוא היה צריך ללכת פעמיים לפני היציאה מהבית לשירותים, ברכבת לפחות פעמיים, כשירדנו שוב, וכשהחלפנו רכבת שוב. וכך זה גם בבית. יש לציין שהוא בסדר מבחינת משקל, אך מדאיגה אותי הריצה שלו לשירותים, בתחילה חשבתי שזה משתיה ממותקת, אך גם בלי קשר לכך, הוא רץ הרבה מאוד לשירותים..יש לו לפחות 4 עד 5 יציאות ביום, זה לא נורמלי.... אני סובלת מהמעי הרגיז ומבקע וריפלוקס, האם יכול להיות שגם לו יש בעיות דומות?? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לאיזה שהוא גורם, כיצד לעזור לו?? תודה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי
פרופ` יורם בוינובר25/08/2008את הבדיקות העיקריות יכול לבצע הרופא המטפל. ריבוי יציאות יכוללהיות גם בנער עם מעי רגיז כמוך
ולפעמים זה דוקא מבטא עצירות כאשר ההתרוקנות היא לא מליאה והימ=ציאות החלקיות תכופות.
כאמור ברור ראשוני אצל הרופא המטפל ואולי גם יעוץ של דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עבור התשובה המהירה
רותי25/08/2008שלום לך עשינו לו בדיקות צואה, והכל יצא תקין, חוץ מליקוציטים שהיו, אך לא היו כל פרזיטים, שכחתי לציין שאחיו כשהיה בן 11 סבל מאוד מכאבי בטן ממושכים, , ערכנו לו בירור מקיף, והתברר כי סבל מאולקוס כתוצאה מהחיידק הליקובקטור פילורי, והוא גבולי מאוד בסבילות ללקטוז, ואני האמא סובלת מאוד ולא אוכלת שום דברי חלב, אמנם הדברים שונים, אך אולי חשוב לציין זאת. אתה לא ממליץ לפנות בשלב זה לרופא גסטרואנטרולוג, אלא לנסות קודם דיאטנית? תודה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך, האם תוכל לענות לי על השאלה
רותי27/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)