מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקס/זנטקשרון29/08/2008
לפרופ' בוינובר שלום רב!!! בתי בת 10 חודשים ניזונה ממטרנה חלבית, מגיל חודשיים ופולטת בלי סוף. אבל יש לציין שעולה יפה במשקל, בכל זאת זה מפריע אומנם לא בבכי וצרחות כפי שאני שומעת וקוראת אצל אחרים, זה מתבטא בזה שהיא פולטת מארוחה לארוחה, החלפתי לה את המטרנה באינפמיל AR גם לא עזר, התחלתי להסמיך לה את האוכל בדייסות, גם זה לא ממש עזר, נתנו לי זנטק 3 פעמים ביום כמות של 3 נראה שהיא פולטת אף יותר. יש לי מספר שאלות ואודה לך על תשובתך מראש 1 האם רואים בתוצאות מידי/ כמה זמן לוקח? 2 האם צריך/חייבים להקפיד על זמנים במהלך התקופה כל יום? 3 מה קורה שנותנים את התרופה רבע שעה לפני ולא חצי שעה? 4 במידה וזנטק לא עוזר מה עושים? אני מאמינה שיש עוד דרכים לטפל אשמח אף אפילו אם דרוש טיפול בקליניקה. הילדה כבר גדולה כפי שציינתי 10 חודשים זה לא פשוט לדייק בשעות כל יום היא אוכלת בזמנים שונים, איך אפשר לדייק? אני יודעת ששאלתי היא ארוכה, אבל אשמח באם תעזור לי בכל השאלות זה יעזור לא מעט בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
פרופ` יורם בוינובר29/08/2008כלל ראשון על תעמיסי על התינוקת- הקפידי על מנה של אוכל שאינה מוגזמת. ממליץ מתן דייסה ולא AR בגיל זה. יתר הארוחות מרק ופירות. הזנטק רצוי שינתן 3 פעמים ביום וההקפדה של 15 דקות או 30 דקות אינה כה חשובה. התופעה תחלוף עם הזמן והסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)