ריפלוקס/זנטק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס/זנטק
    שרון
    29/08/2008

לפרופ' בוינובר שלום רב!!! בתי בת 10 חודשים ניזונה ממטרנה חלבית, מגיל חודשיים ופולטת בלי סוף. אבל יש לציין שעולה יפה במשקל, בכל זאת זה מפריע אומנם לא בבכי וצרחות כפי שאני שומעת וקוראת אצל אחרים, זה מתבטא בזה שהיא פולטת מארוחה לארוחה, החלפתי לה את המטרנה באינפמיל AR גם לא עזר, התחלתי להסמיך לה את האוכל בדייסות, גם זה לא ממש עזר, נתנו לי זנטק 3 פעמים ביום כמות של 3 נראה שהיא פולטת אף יותר. יש לי מספר שאלות ואודה לך על תשובתך מראש 1 האם רואים בתוצאות מידי/ כמה זמן לוקח? 2 האם צריך/חייבים להקפיד על זמנים במהלך התקופה כל יום? 3 מה קורה שנותנים את התרופה רבע שעה לפני ולא חצי שעה? 4 במידה וזנטק לא עוזר מה עושים? אני מאמינה שיש עוד דרכים לטפל אשמח אף אפילו אם דרוש טיפול בקליניקה. הילדה כבר גדולה כפי שציינתי 10 חודשים זה לא פשוט לדייק בשעות כל יום היא אוכלת בזמנים שונים, איך אפשר לדייק? אני יודעת ששאלתי היא ארוכה, אבל אשמח באם תעזור לי בכל השאלות זה יעזור לא מעט בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס/זנטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון

פרופ` יורם בוינובר
    29/08/2008

כלל ראשון על תעמיסי על התינוקת- הקפידי על מנה של אוכל שאינה מוגזמת. ממליץ מתן דייסה ולא AR בגיל זה. יתר הארוחות מרק ופירות. הזנטק רצוי שינתן 3 פעמים ביום וההקפדה של 15 דקות או 30 דקות אינה כה חשובה. התופעה תחלוף עם הזמן והסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו