מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- לקוציטים בצואהאמא04/09/2008
שלום רב, בתי בת החצי שנה עולה יפה במשקל ( כיום יותר משבע קילו), מתפתחת יפה, לא סובלת מכאבי בטן , ניזונה מחלב אם בלבד. אני שומרת על תזונה שלא כוללת: מוצרי חלב, סויה, גלוטן ומאכלים אלרגיים אחרים כפרות טרופים וכד'. לפני כחודשיים לערך גיליתי נקודות דם בצואה, הלכנו לרופא ילדים והוא הראה לנו פיסורה בפי הטבעת. לשקט הנפשי שלי ביקשתי לערוך בדיקות צואה שבועיות הכוללות: דם סמוי, תרביות. ואכן אחת לשבוע לערך מאז ועד היום אנו עורכים בדיקות צואה. בתוצאות המעבדה לא צמח כלום בתרביות. אולם תמיד יש לקוציטים ( שני פלוסים) ואפילו פעם אחת היה דם סמוי (כמובן שלאחר שהפיסורה עברה) מבחינת יציאות יש לפעמים פעם ביום ולפעמים יותר. הצואה בצבע צהוב ולפעמים צהוב וחתיכות בריח "טוב" של קקי ולפעמים הצואה ירוקה בגוונים שונים. מה עושים??? ממתינה לתשובתך בברכה, אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה
פרופ` יורם בוינובר09/09/2008אין כל ערך לבדיקה החוזרת של הצואה. כמו כן לבדיקת הצבע וכו. עולה במשקל וחיוניזה החשוב. טיפול בפיסורה לפי הוראות הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוציטים בצואה
אמא10/09/2008שוב שלום רב, תודה רבה על תשובתך אולם יש משהו לא מובן לי. פיסורה כבר אין כמספר חודשים, אולם לקוציטים בצואה יש ויש כל בדיקת צואה שאני עורכת לה כפעם בעשרה ימים, האם אני מבינה ממך שאין סיבה לדאגה.? יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)