לקוציטים בצואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• לקוציטים בצואה
    אמא
    04/09/2008

שלום רב, בתי בת החצי שנה עולה יפה במשקל ( כיום יותר משבע קילו), מתפתחת יפה, לא סובלת מכאבי בטן , ניזונה מחלב אם בלבד. אני שומרת על תזונה שלא כוללת: מוצרי חלב, סויה, גלוטן ומאכלים אלרגיים אחרים כפרות טרופים וכד'. לפני כחודשיים לערך גיליתי נקודות דם בצואה, הלכנו לרופא ילדים והוא הראה לנו פיסורה בפי הטבעת. לשקט הנפשי שלי ביקשתי לערוך בדיקות צואה שבועיות הכוללות: דם סמוי, תרביות. ואכן אחת לשבוע לערך מאז ועד היום אנו עורכים בדיקות צואה. בתוצאות המעבדה לא צמח כלום בתרביות. אולם תמיד יש לקוציטים ( שני פלוסים) ואפילו פעם אחת היה דם סמוי (כמובן שלאחר שהפיסורה עברה) מבחינת יציאות יש לפעמים פעם ביום ולפעמים יותר. הצואה בצבע צהוב ולפעמים צהוב וחתיכות בריח "טוב" של קקי ולפעמים הצואה ירוקה בגוונים שונים. מה עושים??? ממתינה לתשובתך בברכה, אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוציטים בצואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה

פרופ` יורם בוינובר
    09/09/2008

אין כל ערך לבדיקה החוזרת של הצואה. כמו כן לבדיקת הצבע וכו. עולה במשקל וחיוניזה החשוב. טיפול בפיסורה לפי הוראות הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוציטים בצואה

אמא
    10/09/2008

שוב שלום רב, תודה רבה על תשובתך אולם יש משהו לא מובן לי. פיסורה כבר אין כמספר חודשים, אולם לקוציטים בצואה יש ויש כל בדיקת צואה שאני עורכת לה כפעם בעשרה ימים, האם אני מבינה ממך שאין סיבה לדאגה.? יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו