עצירות לתינוק בן שנה ו-10 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוק בן שנה ו-10 חודשים
    שרונית74
    22/09/2008

בני בן שנה ו- 10 חודשים ומדי כמה חודשים סובל מעצירות. כל כמה חודשים הוא מטופל בנר גליצרין ו/או בסירופ אבילק ו/או בתחליפים אחרים. כל פעם מחדש אני מנסה לתת שזיפים מיובשים, עגבניה אבקת פקלס וכו' אך שום דבר לא ממש עוזר. ברוב המקרים העצירות כנראה נגרמה כתוצאה מהוצאת השיניים - בניגוד לתינוקות אחרים בכל פעם כשהוא מוציא שיניים הוא סובל מעצירות. עכשיו שוב יש לנו עצירות של 12 יום. אתמול הייתי אצל רופא הילדים והוא שלח אותי למיון כדי שיעשו לו חוקן כטיפול ראשוני. המשך הטיפול של הרופא הוא - נר גליצרין פעם אחת ביום וכפית של שמן פרפין. במידה ועברו 24 שעות ועדיין לא היתה יציאה, להגדיל את המינון של שמן הפרפין וכך הלאה עד שיהיה לו שלשול. קיבלתי הפניה לגסטרו (אתמול קיבלתי הפניה), למקרה שהטיפול הזה לא יעזור. האם הטיפול בנר גליצרין ו/או טיפול בחומרים כימיים אחרים לא גורמים לקיבה להיות קיבה עצלה? מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע את העצירויות האלה? הילד שלי אוכל מגוון - פירות, ירקות, בשר וכו'. האם יש צורך לתת גם נר וגם שמן פרפין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרונית

פרופ` יורם בוינובר
    22/09/2008

ממליץ טיפול מתמיד בפרפין או פגלקס למס שבועות. כלכלה רבת שארית ושתיה. א הייתי משתמש בנרות לעתים קרובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו