הורדת פרופיל בצבא

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הורדת פרופיל בצבא
    שני
    24/09/2008

שלום , כשהייתי בת 14 היו לי המון כאבי בטן שהיו מלווים בגיהוקים הייתי המון בבית חולים עד שגילו לי בבדיקת גסטרו הליקובקטר פירולי , קיבלתי טיפול תרופתי וזה עזר,בדיקת נשיפה יצאה טובה אחרי תקופה של כמה חודשים שוב התחלתי לסבול מכאבי בטן , והייתי הולכת המון לחדרי מיון בגלל זה כיום אני בת 17 , כבר לא הולכת לבתי חולים כי כל פעם אומרים לי את אותו דבר זה פגע לי גם באופן משמעותי בבית הספר , שלחתי לצבא את כל המסמכים ואת ההמצאים הפתלוגויים . והשאלה שלי היא אם זה תקף גם עכשיו למרות שזה היה לפני 3 שנים ? ( אני עדיין סובלת מכאבים אבל המסמכים הם מלפני 2-3 שנים ) כמה פרופיל יורידו לי על זה בצבא ? אפשר לקבל פטור על דבר כזה ? ( וגם היו לי 2 התקפים אפילפטים לפני שנה ,אבל אני לא נחשבת כחולה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת פרופיל בצבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל

ד''ר בתיה וייס
    05/10/2008

אנו לא עוסקים בפרופיל, עלייך לברר עם גורמי הצבא. אשר לבעייתך- אם היא נמשכת עלייך לפנות לרופא גסטרו' להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו