לקוציטים בצואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• לקוציטים בצואה
    אמא
    10/10/2008

שלום פרופ' בוינובר, פניתי אליך לפני ב- 4/9/08 אני רוצה להוסיף אינפורמציה נוספת משום שעכשיו אני קצת יותר לחוצה אז ככה התינוקת שלי כבר בת 7 חודשים ושוב עשינו בדיקות צואה והלקוציטים עלו לשני פלוסים. אתמול ראיתי מעט דם בצואה. פס קטן ודק., מדוע אני יותר לחוצה מאמא רגילה משום שיש לי ילדה בת 4 שהיא מחוברת לTPN כבר מספר שנים ע"פ הבחנת הרופאים של אלרגיה לחלבונים.....! (הינו אצלך לפני מספר שנים כחוות דעת שנייה) אני עדיין רק מניקה והמון דברים הורדתי מהתפריט. הילדה כבר רוצה אוכל הרופא משפחה אמר לא לתת פרות בכלל אלא רק ירקות ובהמשך עוף! במה אוכל לתרום עוד לבתי האם בינתיים למנוע אוכל לחלוטין אבל עד מתי? מה עם הפס דק של דם שהופיע פתאום? תודה רבה על תשובותיך שנה טובה אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוציטים בצואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקוציטים בצואה

אמא
    13/10/2008

מספר ימים עברו ולאחר שדיברתי עם הרפוא משפחה ורופאת הגסטרו של בתי החלטנו שאני אניק עד גיל שנה ללא תוספת של אוכל נוסף עבורה- האם אתה חושב שזה צעד נכון? \דבר נוסף- אתמול בצואה שוב ראיתי דם טרי ולא אכלתי שום דבר שונה או חדש!!! מה הלאה??? תודה רבה על שיתוף הפעולה אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו