מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- קקי ריר אצל תינוקת בת חודשייםלנה13/10/2008
שלום רב, כבר מעל שלושה שבועות יוצא לתינוקת שלי קקי ררי. לפני כשבועיים הבחנתי גם במעט דם - מן פסים או נקודות אדומות. כל יציאה של התינקת שלי רירית, אך דם מופיע רק אחת למספר ימים. הבת שלי ניזונה מהנקה ופעם-פעמיים ביום ממטרנה. רופאת הילדים שלנו אמרה שמדובר באי סבילות לחלב פרה והציעה לעבור לנוטרמיגן. התינוקת מסרבת לאכול את זה. - מה המשמעות וסיבות לקקי רירי? האם זה מסוכן? - האם אפשר לנסות להאכיל את בתי במטרנה צימחית? רופאת ילדים אומרת שבמקרים יש להאכיל רק בנוטרמיגן. - היו שלושה ימים שכבר הפסקתי לאכול מוצרי חלב והנקתי את בתי הנקה מלאה ללא תוספת של מטרנה, אך עדיין היה לה קקי ריר. למה זה קורה? - האם קיים תחליף כלשהו חוץ מנוטרמיגן? - האם במצב של אי סבילות לחלב חלב פרה אני יכולה לאכול גבינות עזים, או שגם מזה אני צריכה להימנע? תודה וחג שמח, לנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה רירית
ד''ר בתיה וייס15/10/2008אכן יש סבירות לאי סבילות לחלבון חלב פרה. ניתן להוסיף לנוטרמיגן מעט סוכר ענבים לשיפור הטעם. אין מניעה חד משמעית לנסות מטרנה צמחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות מרובות ורכות לתינוק בן שנה
הדס21/09/2014בני בן שנה וחודש,, בחודש וחצי האחרונים החלו יציאות מרובות כ- 5 פעמים ביום
היציאות רכות, לעיתים אף מימיות
הצבע צהוב בהיר ולעיתים יש בפנים חתיכות מזון כמו גזר, תפוח אדמה שנראה שלא התעכל...
היינו אצל רופא ועשינו בדיקות לצליאק וכו הכל יצא תקין. האם יש קשר להפסקת הברזל בגיל שנה ?
הילד שותה מטרנה צמחית וניזון ממזון מוצק.
אני מאוד לחוצה מזה, הרופא אמר רק להמתין ושאין מה לעשות .
הילד ירד בעקומת המשקל מאחוזון 50 ל 25
מה יכול להיות שיש לילד? האם יש בדיקות נוספות שניצן לבצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות מרובות ורכות לתינוק בן שנה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר21/09/2014הרופא המטפל יכול לבצע בדיקות סקירה כלליות לאבחן חסרים תזונתיים באם הם קימים. שתיה מרובה מעודדת יציאה צרכה. הצמיחה לגובה היא גם מדד טוב לכך שהמשקל לא מונע הצמיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)