קקי ריר אצל תינוקת בת חודשיים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קקי ריר אצל תינוקת בת חודשיים
    לנה
    13/10/2008

שלום רב, כבר מעל שלושה שבועות יוצא לתינוקת שלי קקי ררי. לפני כשבועיים הבחנתי גם במעט דם - מן פסים או נקודות אדומות. כל יציאה של התינקת שלי רירית, אך דם מופיע רק אחת למספר ימים. הבת שלי ניזונה מהנקה ופעם-פעמיים ביום ממטרנה. רופאת הילדים שלנו אמרה שמדובר באי סבילות לחלב פרה והציעה לעבור לנוטרמיגן. התינוקת מסרבת לאכול את זה. - מה המשמעות וסיבות לקקי רירי? האם זה מסוכן? - האם אפשר לנסות להאכיל את בתי במטרנה צימחית? רופאת ילדים אומרת שבמקרים יש להאכיל רק בנוטרמיגן. - היו שלושה ימים שכבר הפסקתי לאכול מוצרי חלב והנקתי את בתי הנקה מלאה ללא תוספת של מטרנה, אך עדיין היה לה קקי ריר. למה זה קורה? - האם קיים תחליף כלשהו חוץ מנוטרמיגן? - האם במצב של אי סבילות לחלב חלב פרה אני יכולה לאכול גבינות עזים, או שגם מזה אני צריכה להימנע? תודה וחג שמח, לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה רירית

ד''ר בתיה וייס
    15/10/2008

אכן יש סבירות לאי סבילות לחלבון חלב פרה. ניתן להוסיף לנוטרמיגן מעט סוכר ענבים לשיפור הטעם. אין מניעה חד משמעית לנסות מטרנה צמחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות מרובות ורכות לתינוק בן שנה

הדס
    21/09/2014

בני בן שנה וחודש,, בחודש וחצי האחרונים החלו יציאות מרובות כ- 5 פעמים ביום
    היציאות רכות, לעיתים אף מימיות
    הצבע צהוב בהיר ולעיתים יש בפנים חתיכות מזון כמו גזר, תפוח אדמה שנראה שלא התעכל...
    היינו אצל רופא ועשינו בדיקות לצליאק וכו הכל יצא תקין. האם יש קשר להפסקת הברזל בגיל שנה ?
    הילד שותה מטרנה צמחית וניזון ממזון מוצק.
    אני מאוד לחוצה מזה, הרופא אמר רק להמתין ושאין מה לעשות .
    הילד ירד בעקומת המשקל מאחוזון 50 ל 25
    מה יכול להיות שיש לילד? האם יש בדיקות נוספות שניצן לבצע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות מרובות ורכות לתינוק בן שנה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    21/09/2014

הרופא המטפל יכול לבצע בדיקות סקירה כלליות לאבחן חסרים תזונתיים באם הם קימים. שתיה מרובה מעודדת יציאה צרכה. הצמיחה לגובה היא גם מדד טוב לכך שהמשקל לא מונע הצמיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו