ריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    איילת
    19/10/2008

בני בן שנה וארבעה חודשים,מלידה סובל מריפלוקס-לפי השערת הרופאים-ללא בדיקות כלשהן.כל הרופאים אמרו שהבעיה תיפתר עם הזמן וככל שיגדל ,יזחל,ישב,ילך וכו'-אבל זה ממש לא קרה,כעת הוא גם מאד מנוזל כבר כחודש מה שגורם לליחה הרבה לגרום לעוד הקאות.(3-5 פעמים ביום) יש לו חשד לבקע מפשעתי -נמצא במעקב אצל כירורג ילדים. שאלתי-האם יש להתעקש לבדיקות פולשניות/לתרופות הקלה (קיבל זנטק חודש כשהיה בן חודשיים) האם הצרבות לא מסוכנות לושט? רופא הילדים אמר שעד גיל 3 ההקאות תקינות עד 2-3 פעמים ביום-האם זה נכון? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לעזור לתינוק שלי? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיילת

פרופ` יורם בוינובר
    20/10/2008

ניתן לתת זנטק בכל גיל . הקאה בזמן מחלה במיוחד ש לדרכי נשימה עליונות בגיל זה שכיחה. לא הייתי עושה בדיקות פולשניות. התועלת מועטה. יש להקפיד שלא להאביס בהאכלה. אכילה מסודרת בניחותא עשויה גם היא לעזור. כן התופעה חולפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו