הוצאת גרפס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הוצאת גרפס
    נטלי
    19/11/2008

שלום רב אני פונה אלייך מאוד מודאגת ומתוסכלת לבני בן 7 חוד יש כבר זמן רב בעיה בלהוציא גרפס כל הסיפור החמיר מאז שעברתי לתמל בגיל 1/2 שנה עד אז הנקה בלבד מה שקורה הוא שכאשר הוא מסיים לאכול הוא מוציא מספר גרפסים ואז כשעה וחצי - שעתיים לאחר הארוחה לעיתים אף 3 שעות הוא מתחיל להכנס לאי שקט ומתקשה להוציא את הגרפסים המאוחרים או את הפליטות המאוחרות יש לציין שאלו גרפסים עם פליטה שמכילה רוק ושאריות חלב או לעיתים מדובר רק בגרפס רגיל רציתי לשאול אותך האם שמעת פעם על דבר כזה? האם זהו משהו חריג , מסוכן , האם זה יעבור אי פעם? אני ובני ממש מתוסכלים מהעניין כי הוא נכנס לאי שקט וזה מונע ממנו להירדם פעמים רבות הוא מתעורר מהשינה בגלל גרפס ועד שאני לא מרימה אותו לגרפס הוא לא נרגע וגם לי קשה כואב לי הגב והידיים מלהחזיק אותו כל הזמן אנא עיזרי לי בתודה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת גרפס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק עם אותם סימפטומים

דנה
    03/05/2015

הי נטלי,
    לתינוק שלי אותם סימפטומים. רופאת הגסטרו שללה ריפלוקס. עם זאת, המצב בלילות מחמיר עם הזמן. בן ארבעה חודשים ולא ישן יותר משעה וחצי ברצף בגלל הגרפסים המציקים. אשמח לשמוע איך הדבר נפתר אצלכם?
    תודה מראש!
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה

אילה
    12/12/2015

היי,
    לתינוק שלי יש בעיה דומה, חיכינן שזה יעבור עם הזמן אבל הוא כבר בן 10 חודשים ואין שיפור. אשמח לשמוע אם יש משהו שעזר לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת גרפס - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    08/05/2015

הוא בולע אויר עם האכילה ובמידה וזה כמות מוגברת ההוצאה מתעכבת. זה חולף עם הזמן. חשוב לא להאכיל בכמות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת גרפס - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    11/01/2016

זה לא חריג. לעתים יש בליעת אויר אקססיבית ואז קשה לו להיפטר מהאויר. זה מסתדר עם הזמן. צריך לדאוג שלקיחת המזון לא תהיה מהירה מדי. כמות מתונה של תמל. פתח המוצץלא קטן ולא גדול מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

פרופ` יורם בוינובר
    19/11/2008

ראשית כדאי לנסות ולהאכיל בצורה איטת. רצוי לא להאכיל במנת יתר. לתינוק סימפטומים שלרפלוקס.ממליץ מתן זנטק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת גרפס

נטלי
    19/12/2008

שלום רב אני ממש נואשת כתבתי לך על הבעייה של בני בן 7 חוד להוציא גרפס,מאז התחלנו במתן מוצקים - ירקות ופירות ואני שמה לב שהתופעה לא נעלמת כלומר עדיין מתקשה להוציא גרפס גם לאחר אוכל מוצק וגם לאחר שתיית נוזלים,עדיין פולט לעיתים כמות חלב לא מעוכלת לאחר שעה או יותר מהאוכל, בכמות קטנה ביותר מעורבב עם רוק,עדיין מתעורר בלילה בבכי כדי להוציא גרפס לאחרונה החלו גם להופיע כל מיני פריחות בעור שהולכות ונעלמות,הוא סובל מהרבה שיהוקים(היפו) שלאו דווקא מופיעים עם האוכל,הוא נחנק לא מעט פעמים בזמן שתייה, יש לו עדיין כאבי בטן כשעתיים לאחר האוכל ולעיתים יש לו עצירות ואני נותנת שמן קנולה או מגרה את פי הטבעת עם מדחום פניתי לייעוץ גסטרו והוא חושב שאין לשלול שמדובר באלרגיה לחלב פרה -ניזון ממטרנה או ברפלוקס הוא חושב שאין צורך בטיפול כלל,אני פונה אלייך כי אני מכבדת אותך וסומכת עלייך במספר שאלות , סלח לי על העומס: 1. איך ניתן לדעת שמדובר באלרגיה רק אם אנסה לעבור לצמחית? אם אכן מדובר באלרגיה האם העובדה שאני ממשיכה לתת לו מטרנה יכולה לגרום לו נזק מצטבר?האם זה יכול חלילה להגיע לשוק אנפיקטי? 2. האם יכול להיות שמדובר בהרניה סרעפתית? 3. האם יכו להיות שמדובר ברפלוקס?ואם כן לפי אילו סימנים? 4.האם יש צורך לבצע בדיקה אבחנתית כגון בליעת בריום או דבר אחר? האם ניתן לראות בבדיקה בעייה כלשהי ואם כן האם בריום + קרינת רנטגן לא מסוכנים לתינוק בן 7 חוד? 5.האם אי פעם המצב ישתפר אני יודעת שזו שאלה היפוטטית אך אני ממש בחרדה ובדיכאון שהילד שלי סובל ומתענה כך בגיל הזה 6.שקלתי אותו וראיתי שהוא עלה רק 15 גר' בחודש , האם זה תקין? מה עליית משקל תקינה בטווח הגילאים שלו?(נולד 2.850 וכיום שוקל7.330 פרופסור יקר סלח לי על כמות השאלות אך נסה להבין אותי אודה לך מקרב לב אם תוכל להתייחס לשאלותי ולהרגיע אותי ולו במעט שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו