מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- צריכה עזרהמיטל28/11/2008
שלום יש לי שאלה אני סובלת כבר שנה וחצי מהקיבה הייתי עם הקאות ובחילות תקופה ארוכה והסתבר שיש לי חיידק הליקובבטר פילורי טופלתי באנטיביוטיקה והכל עבר לי ככה חשבתי אבל לאחר שבוע שוב חזרו ההקאות הטעם המוזר בפה פעם חמוץ פעם מר ויש לי מי הרגשה כזאת של גרד בגרון והרגשה שהאוכל עומד לי בגרון אגב כשאני ממקיאה אני מקיאה אוכל לא מעוקל עשיתי בדיקת גסטרו ומסתבר שאני סובלתת מאודם בקיבה עודף חומצה ויש לי משוב את החיידק ככה אמרו שתיתי שוב כדורים את כל הסדרה של האנטיביוטיקה ושוב פעם התסמינים נשארים אני מקיאה הרבה ויש לי המון בחילות והרגשות מוזרות בגרון אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מאוד מיואשת יש לציין שטופלתי באומפרדקס אך זה לא עוזר בבקשה תתייעץ לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל
פרופ` יורם בוינובר28/11/2008רצוי לחזור לגסטרואנטרולוג שעשה הברור הוא מכיר אותך בצורה הטובה ביותר ויכול להחליטעל טיפול או המשך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)