מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- אי שקט לאחר ארוחהגילה קוניס01/12/2008
שלום, בני בן 4 וחצי חודשים, אוכל נוטרמיגן (אלרגי לחלב פרה) בתוספת קונפלור. מהיום נולד סובל מאי שקט לאחר ארוחה, מרבה לבכות ולפלוט. נרגע רק לאחר מס' שעות אחרי האכלה. בעבר טופל בנזטקס. שאלתי היא - האם מדובר בצרבת? ואם כן האם ישנה תרופה טבעית שיכולה לעזור בטיפול בבעיה. תודה גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלת אודי חמודי מאתמול
אודי חמודי02/12/2008בס"ד שלום וברכה, לדעתי יש לנו בעיה די זהה ואני גם טיפלתי בזנטק לצרבת וזה לא עזר בכלל ואני חושב שצרבת היא לא הבעיה של הילדים,לדעתי מדובר במשהו אחר שקשור למעיים,יתכן אולי דלקת. תראי את מה שכתבי לרופא,אני מחכה לתשובה. הבסיס הוא שמאז שהילד נולד הוא באי שקט מתמשך ובוכה במיוחד אחרי הארוחה (אוכל גם נוטרמיגן). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בבקשה:
אודי חמודי03/12/2008כמה הילד שלך אוכל ביום בממוצע? כמה ארוחות ? האם את מצליחה לתת לו בקבוק נניח 120 מ"ל רצוף או שמחולק? כמה הוא אוכל בארוחה בממוצע? תודה רבה מראש על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאודי חמודי
פרופ` יורם בוינובר09/12/2008כאשר יהיה לך פורום משלךתוכל לנהל אותו ולהשיב על שאלות ולהציג שאלות עד אז הימנע מלהשתתף בפורום בצורה בה אתה נוהג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר:
אודי חמודי10/12/2008ראשית כל- אני לא מעוניין בפורום משלי וזה גם לא הכי מעניין אותי לנהל פורום. שנית,אני לא נתתי שום ייעוץ ורק רציתי להבין מהגברת אם אנו באותה בעיה. דבר שלישי,אתה מבוגר ממני ואני לא רוצה לפגוע,אך נראה לי שאדם ברמת משכל כמו שלך צריך להתבטא ברמה המתאימה לפרופסור מכובד ולא בצורה הלא מכובדת הזו. לא היתה לי שום כוונה "לגנוב" את תפקידך,אין לי את הידע שלך ולדעתי הגובה שלך לא היתה במקום בכלל! על כל פנים -אני מודה לך על ההתייחסות לשאלות שלי ושל שאר משתתפי הפורום,ב"ה אשתדל להימנע מלכתוב בפורום הזה. ושוב סליחה אם פגעתי בך -זו לא היתה הכוונה כלל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008רפואות טבעיותאינו השטח שלי. ניתן לחזור לזנטק במינון מתאים לגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שקט לאחר ארוחה
גילה קוניס07/12/2008תודה רבה על תשובתך. במידה ואשקול לחזור לתרופת הזנטקס (אכן עזרה בעבר בבעיית הרפלוקס), האם לדעתך תוכל התרופה לעזור גם בנושא שציינתי בשאלתי? גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)