אי שקט לאחר ארוחה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אי שקט לאחר ארוחה
    גילה קוניס
    01/12/2008

שלום, בני בן 4 וחצי חודשים, אוכל נוטרמיגן (אלרגי לחלב פרה) בתוספת קונפלור. מהיום נולד סובל מאי שקט לאחר ארוחה, מרבה לבכות ולפלוט. נרגע רק לאחר מס' שעות אחרי האכלה. בעבר טופל בנזטקס. שאלתי היא - האם מדובר בצרבת? ואם כן האם ישנה תרופה טבעית שיכולה לעזור בטיפול בבעיה. תודה גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט לאחר ארוחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראי שאלת אודי חמודי מאתמול

אודי חמודי
    02/12/2008

בס"ד שלום וברכה, לדעתי יש לנו בעיה די זהה ואני גם טיפלתי בזנטק לצרבת וזה לא עזר בכלל ואני חושב שצרבת היא לא הבעיה של הילדים,לדעתי מדובר במשהו אחר שקשור למעיים,יתכן אולי דלקת. תראי את מה שכתבי לרופא,אני מחכה לתשובה. הבסיס הוא שמאז שהילד נולד הוא באי שקט מתמשך ובוכה במיוחד אחרי הארוחה (אוכל גם נוטרמיגן). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה בבקשה:

אודי חמודי
    03/12/2008

כמה הילד שלך אוכל ביום בממוצע? כמה ארוחות ? האם את מצליחה לתת לו בקבוק נניח 120 מ"ל רצוף או שמחולק? כמה הוא אוכל בארוחה בממוצע? תודה רבה מראש על התשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאודי חמודי

פרופ` יורם בוינובר
    09/12/2008

כאשר יהיה לך פורום משלךתוכל לנהל אותו ולהשיב על שאלות ולהציג שאלות עד אז הימנע מלהשתתף בפורום בצורה בה אתה נוהג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור יקר:

אודי חמודי
    10/12/2008

ראשית כל- אני לא מעוניין בפורום משלי וזה גם לא הכי מעניין אותי לנהל פורום. שנית,אני לא נתתי שום ייעוץ ורק רציתי להבין מהגברת אם אנו באותה בעיה. דבר שלישי,אתה מבוגר ממני ואני לא רוצה לפגוע,אך נראה לי שאדם ברמת משכל כמו שלך צריך להתבטא ברמה המתאימה לפרופסור מכובד ולא בצורה הלא מכובדת הזו. לא היתה לי שום כוונה "לגנוב" את תפקידך,אין לי את הידע שלך ולדעתי הגובה שלך לא היתה במקום בכלל! על כל פנים -אני מודה לך על ההתייחסות לשאלות שלי ושל שאר משתתפי הפורום,ב"ה אשתדל להימנע מלכתוב בפורום הזה. ושוב סליחה אם פגעתי בך -זו לא היתה הכוונה כלל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילה

פרופ` יורם בוינובר
    04/12/2008

רפואות טבעיותאינו השטח שלי. ניתן לחזור לזנטק במינון מתאים לגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט לאחר ארוחה

גילה קוניס
    07/12/2008

תודה רבה על תשובתך. במידה ואשקול לחזור לתרופת הזנטקס (אכן עזרה בעבר בבעיית הרפלוקס), האם לדעתך תוכל התרופה לעזור גם בנושא שציינתי בשאלתי? גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו