בכי בזמן הנקה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בכי בזמן הנקה
    אילנה
    06/12/2008

שלום, יש לי תינוקת בת 6 שבועות, נולדה במשקל 2860, משקל בגיל חודש 3660. יונקת כל שתיים בערך (גם בלילה) לא מצליחה להחזיק מעמד יותר. לעיתים נדירות מאוד יושנת ברצף 3 שעות. במהלך הנקה - נמשך כ 5 דקות מתחילה לבכות לקראת הסוף, עושה תנועות של חיפוש השד אך לא מוכנה לינוק יותר, מוכנה לקחת רק מוצץ.כאשר אוכלת מבקבוק בוכה פחות (ניסיתי גם פורמולה וגם חלב שאוב) לאחר האוכל פולטת בכמות גדולה, ואם משכיבים אותה להחליף טיטול כל הארוחה פשוט נוזלת מהפה. רופאת ילדים המליצה על קורנפלור, ככל הידוע לי זה רק מגיל 4 חודשים. כמו כן, התינוקת באי שקט במהלך היום, נרגעת רק על הידיים או מנשא קנגורו. אני מותשת מאוד, לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי בזמן הנקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאילנה

פרופ` יורם בוינובר
    06/12/2008

התופעהשכיחה למדי. הסיבה?. יתכן במאמץ היניקה בליעת אויר? רפלוקס. ניתן לנסות מתן זנטק להפחתת הפרשת חומצת הקיבה. הזמן בדכ הוא הרופא הטוב ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו