ילדה בת שנתיים שסובלת מעציריות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים שסובלת מעציריות
    אמא מיוחדת
    22/12/2008

שלום לכן, אני אמא לילדה בת שנתיים ו-4 חודשים. אוכלת הכל מהכל אבל בטיפות קטנות, מנסה הכל ובנוסף אוכלת המון שטויות. היא בגן אוכלת קוקטיל פירות המורכב - מבננות, תפוח , תותים (בעונה( וכו...) וארוחת צהרים הבנוייה- מספגטי עם טונה או שניצל ופירה או אורז וכו'... המשקל שלה הינו- 12 ק"ג. לאחרונה מתלוננת הרבה על כאבי רגלים, והמון כאבי בטן, לקחתי אותה לבדיקות דם+ שתן+ צואה- התוצאות אמרו ללא דלקת בשתן והצואה יצאה תקינה הדבר היחיד שנאמר לי מהרופא שלה שיש לה דלקת ולא יודעים איפה. בשבועיים האחרונים הינה סבלה פעם בשבוע מעצירות היה לה קשה לעשות צואה, היא נורא בכתה, הילדה הזאת עושה כל יום צואה אך לפתע היא מתקשה לבצע צואה ובוכה עד עמקי נשמתה. שמתי לה נרות גליצרין לידים אך היא הוציאה ולא עזר. אני לא יודעת מה לעשות? יש לציין כי גם אני סובלת מעצירויות, וגם אמא שלי. אני מבקשת לדעת מה אני אמורה עוד לעשות? מה אני אמורה לתת לה לאכול על מנת שלא יגיע למצב כזה? אני מחפשת תשובות הילדה סובלת!!!! תודה בברכת חג שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא

פרופ` יורם בוינובר
    22/12/2008

מדוע אינךפונה לרופא המטפל. הטיפול בעצירות בגיל זה היא עי פגלקס או פרפין. נר או חוקן רצוי שלא להשתמש אלא לעתים רחוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו