ריפלוקס הדורש טיפול?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס הדורש טיפול?
    מירב
    22/12/2008

שלום! אני חוזרת על הודעה שכתבתי, כיוון שלא הייתי בטוחה אם קיבלתי על זה תשובה... ביתי בת 11 שבועות, נולדה במשקל 2132, יונקת בלבד והיום שוקלת 4 קילו. יש לי בעיה לשים אותה על מזרון פעילות כיוון שכשהיא במצב מאוזן היא פולטת. אומנם היא פולטת ממש מעט כל פעם אבל זה ממש מפריע לה, וכל פעם שאני מניחה אותה לשחק היא מתחילה לבכות אחרי כמה דקות בגלל הפליטה.זה קורה כל הזמן גם שעה ושעתיים אחרי האוכל. במצב כזה הרבה מהיום היא מעבירה בבכי, וקשה לנסות להפעיל אותה. מעבר לכך שזה לא נעים לי ולביתי, אני חוששת שכיוון שאני לא מצליחה לשים אותה על הבטן או על הגב והרבה מהזמן היא על היידים זה פוגע לה בהתפתחות (כמו ללמוד להתהפך, לגעת בחפצים,להרים את הראש וכל אותם דברים שלא ניתן לעשות על היידים....) אשמח לשמוע אם כדי להתחיל באיזשהו טיפול תרופתי לפליטות, ואם כן איזה תודה רבה, מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס הדורש טיפול?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירב

פרופ` יורם בוינובר
    24/12/2008

תינוקת בת11 שב עדיין לא צריכה להתהפך. החשש שלא תתפתח כראוי בגלל חוסר השקט אין לו בסיס. לפליטות ניתן לטפל בהסמכת המזון או מתן אנפמיל AR.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו