מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקס הדורש טיפול?מירב22/12/2008
שלום! אני חוזרת על הודעה שכתבתי, כיוון שלא הייתי בטוחה אם קיבלתי על זה תשובה... ביתי בת 11 שבועות, נולדה במשקל 2132, יונקת בלבד והיום שוקלת 4 קילו. יש לי בעיה לשים אותה על מזרון פעילות כיוון שכשהיא במצב מאוזן היא פולטת. אומנם היא פולטת ממש מעט כל פעם אבל זה ממש מפריע לה, וכל פעם שאני מניחה אותה לשחק היא מתחילה לבכות אחרי כמה דקות בגלל הפליטה.זה קורה כל הזמן גם שעה ושעתיים אחרי האוכל. במצב כזה הרבה מהיום היא מעבירה בבכי, וקשה לנסות להפעיל אותה. מעבר לכך שזה לא נעים לי ולביתי, אני חוששת שכיוון שאני לא מצליחה לשים אותה על הבטן או על הגב והרבה מהזמן היא על היידים זה פוגע לה בהתפתחות (כמו ללמוד להתהפך, לגעת בחפצים,להרים את הראש וכל אותם דברים שלא ניתן לעשות על היידים....) אשמח לשמוע אם כדי להתחיל באיזשהו טיפול תרופתי לפליטות, ואם כן איזה תודה רבה, מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
פרופ` יורם בוינובר24/12/2008תינוקת בת11 שב עדיין לא צריכה להתהפך. החשש שלא תתפתח כראוי בגלל חוסר השקט אין לו בסיס. לפליטות ניתן לטפל בהסמכת המזון או מתן אנפמיל AR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)