דם סמוי חיובי תינוקת בת שנה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• דם סמוי חיובי תינוקת בת שנה
    רויטל
    22/12/2008

שלום ... לבתי בת שנה וחודש יש צואה רכה עד שלשול מזה שלושה חודשים. היא שוקלת כיום 7.600 קג והיא עולה כ 100 גרם בחודש. בבדיקת דם סמוי התוצאה חיובית 2 מתוך 3 ובדיקת צליאק היתה שלילית. חשוב לציין שההמוגלובין שלה 12.1 והלימפוציטים מאוד נמוך יש לי כמה שאלות מה יכולה להיות הסיבה לדם סמוי בגיל כה צעיר? הפסקתי לתת לה מוצרי חלב לשבוע בערך אך ללא שינוי בצואה נקבע לי תור לרופא גסטרואינטרולוג לעוד שלושה שבועות האם יש סיבה להילחץ ואו להזדרז ולקבוע תור פרטי? חשוב לי לציין שהילדה חיונית ומתפתחת יפה ובעלת תאבון נורמלי תודה מראש על תשומת הלב ועל העבודת קודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרויטל

פרופ` יורם בוינובר
    24/12/2008

לא הייתי נלחץ מסיפור שכזה. רופאך יכול לבצע מספר בדיקות דםשישללו מצב דלקתיאוצליאק ודומיהם. רצוי גם יעוץ דיאטטיל הרופא או דיאטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רויטל
    25/12/2008

תודה על תשומת הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו