שאלה דחופה לגבי עצירות קשה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי עצירות קשה
    לינה
    30/12/2008

שלום , אני בת 20 בעלת הפרעות אכילה עד לפני כחודש היתי ניזונה מתפריט בעל 100 קל' לכל היותר וחודש ימים כבר בתפריט עלייה מפוקח עם דיאטנית תפריט שהתחיל מ600 קלוריות והיום עומד בסביבות ה1500 עכשיו אני סובלת מעצירות , יכולה להיות לי יציאה אולי פעם בשבוע ומאוד כבד לי להמשיך לאכול באופן הזה. אני רוצה להתמיד בתפריט אבל העצירות מאוד מכבידה עליי, שבוע שעבר לא יכולתי כבר ולקחתי נר גליצרין . הייתה יציאה גדולה מאוד והיתה הקלה והרגשתי מאוד מותשת וחולשה לאחר מכן . אף על פי כך שהרגשתי שעדיין נישאר כמות נכבדת של צואה בבטן לאחר שאמרתי זאת לדיאטנית, מאוד כעסה וביקשה לא לעשות זאת בעתיד מכיוון שיש סכנה לאיבוד מלחים וניתן גם להתעלף במצב של לקיחת נר . שוב חזרה העצירות כמובן ומאוד כבד לי , הדיאטנית אמרה לשתות הרבה מיים , הבעיה שמאוד קשה לי גם לאכול כמות קלוריות כזו גדולה (כי אני לא רגילה ) וגם לשתות מיים כאשר אין לי מקום בבטן מה ניתן לעשות במצב כזה? מבקשת עזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה

ד''ר בתיה וייס
    31/12/2008

עצירות שכיחה מאוד בהפרעות אכילה. כדאי לקחת טיפול קבוע בפגלקס 2 כפות ליום או שמן פרפין 2-3 כפות ליום למשך מס' שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו