בקשת עזרה- גזים, ריפלוקס ושאר ירקות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה- גזים, ריפלוקס ושאר ירקות
    חוה
    03/01/2009

התינוק שלי בן 4 חודשים נולד 970 גר בשבוע 29, שוחרר לפני 4 שבועות הבית התנהלות "רגילה" בפגיה, שוחרר על אימפמיל אי-אר ושמן, וולוסק פעם ביום , (בעצם רק בפגיה קיבל שמן אבל פחדו שישאוף לריאות לכן הפסיקו, קיבל שמן בגלל שהאמפמיל עשה עצירויות). כי עשה כמה הכחלות וחושבים שאולי יש לו ריפלוקס למרות שלא פולט בכלל .מטופלים ע"י ד"ר ויינרוב אילנה, הרופאה הכי בעולם, בגלל תלונות שלנו על חוסר שקט עברנו לסימלק נאו שור, וארוחה כן ארוחה לא הסמכה בכפית קורנפלור. כואב לי לכתוב את זה אבל הילד משוגע ממש משוגע מרוב כאבים ימים שלמים על הידיים לא רגוע לא משנה מה התנוחה, תמיד אמרו לי שילד גדל בשינה , אין סיכוי הוא מכווץ כולו או זורק את עצמו למעלה ולמטה מניף ידיים מאדים בעיקר התמתחויות והיזרקויות. יש ימים שיום שלם ככה גם אחרי אמבטיה, סובל ואנחנו איתו מנשא לא עוזר ניסינו גליכל וסימיכל לא עוזר. פעמיים היינו במיון כי בנוסף לכל יש לו בקע בטבטר ומרוב כאבים חשבנו שאולי עשה כליאה. מה לעשות?? אי אפשר כל יום להגיע לרופאה. או כל יףום לשנות אוכל. אני עייפה מאוד מאוד, ומותשת מותשת מכך שלא נרגע גם עלי, ואז מה להציע לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוה

פרופ` יורם בוינובר
    03/01/2009

יש לךרופאה מצוינת-דר ויינטראוב- היא תנסה למצוא פיתרון מאחר ומכירה התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומר

מירב
    05/01/2009

המלצה כאמא בלבד. גם הבן שלי סובל מגזים, תנסי לקנות זרעי שומר בחנות תבלינים ולהכין תה עם כפית או שניים של זרעי שומר. את התה הנוצר תחלקי לבקבוקי החלב כ 1/3 מהבקבוק התה והשאר מיים ולזה תוסיפי את תחליף החלב. מחולל פלאים. מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו