מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפולקסאורית13/01/2009
שלום. בתי בת 5 חודשים. משקל לידה 3.430, משקל נוכחי כ 7 קילו. מגיל 3 חודשים לערך התחילה לפלוט , אך חשבתי שזה בגדר הנורמל. עם הזמן הפליטות ממש התגברו ושאלי על כך בטיפת חלב ואמרו לי שהיות והיא עולה במשקל הכל תקין. היום אחרי שפלטה כמעט את כל האוכל, הלכתי לרופא ילדים. הוא בדק את הבטן, גב, גרון. לא שאל על עוד סימנים אם יש לה.. ופסק שהשריר רופף והאוכל חוזר חזרה. האם מדובר בריפלוקס. הוא אמר שהיות שהיא בת 5 חודשים ועולה יפה במשקל לא היה רוצה לתת לה תרופות ושכדאי לתת לה כבר מוצקים , להתחיל בדייסת קורנפלור וכך גם הפליטות יתמתנו. האם זה המאכל המוצק הראשון שעדיף לקחת בשל סיבה זו? אציין שהילדה יושנת היטב, אוכלת טוב, אפילו בוכה כשהאוכל בבקבוק נגמר.. אבל אני לא מוסיפה עוד בגלל כמות הפליטות (האם להמשיך כך?).. לאחר שבוכה אני מרימה אותה אלי והיא נרגעת. מעבר לכך היא מקשיתה את הגב די הרבה, מה מומלץ לעשות? נראה לי שהדבר מפריע לה לשכב על הבטן, האם יש מה לעשות בנידון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל
פרופ` יורם בוינובר13/01/2009כן עדיף להתחיל בדייסה בהמשך מרק ופרי. הפליטות יתמתנו עם הזמן ויעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא מומלץ לעשות דבר לטפל בכאב?
אורית14/01/2009תודה על המענה. הילדה מאוד רגועה ולאחרונה כל פעם שהאוכל קצת עולה היא ממש בוכה ולא נרגעת. הבכי היסטרי ואני די אובדת עצות וחוששת שפיספסתי משהו. קבעתי תור לרופא גסטרו לילדים, יש תור רק בעוד שבועיים, האם זה בסדר לחכות או שאי טיפול במצבים מסוימים עלול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
בוינובר14/01/2009הטיפול בזנטק או לוסק הוא הטיפול בכאב ברפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לתת דייסת קורנפלור והיא הקיא
אורית15/01/2009הקיאה את הכל, לא נותר זכר. היה נדמה לי שהיא אוהבת אבל א כשסיימה הקיאה את נשמתה. אולי בלל המעבר לפטמה X לדייסות? עבר מהר מדי? או שלא מתאים לתת לה דייסה. אני לא יודעת כבר מה לעשות עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייסה
בוינובר15/01/2009הנחיות להאכלה תקבלי מאחיות מטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)