מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות כרונית אצל בן שנתיים וחצייעל14/01/2009
בני , בן שנתיים וחצי סובל כמעט כבר שנתיים מעצירויות. אך לאחרונה הוא אפי' לא מתאמץ ולא יצא כבר 8 ימים ! ולא עוזרים החוקנים (מיקרולט) ! ברגע זה הוא בוכה כל כמה דקות שהוא צריך לעשות אבל לא מגלה סימני התאמצות. מה עלי לעשות כדי לרוקן אותו? ואיך אפשר לפתור את הבעיה לתווך הארוך? הבנתי שיש טיפול התנהגותי לכך. אודה לכם על תשובתכם בהקדם... זה מדיר שינה מעיניי! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי הסמוכה
יעל14/01/2009אני לא בטוח שהתנסחתי נכון. אז הבעיה כעת היא שנכון לרגע זה הוא כבר 8 ימים ללא יציאה! לפני שלושה ימים עשיתי לו חוקן מיקרולט אך לאחר מס' דקות של התפתלויות ובכיות (וכמעט ללא לחיצות מהילד) יצא מעט נוזל חום אך לא מעבר לכך. חזרתי על פעולה זו גם אתמול והתוצאה הייתה דומה ומתסכלת. מנסיוני עם החוקנים (לצערי) אני יודע מה אמור לצאת ממנו אחרי חוקן אבל בשבוע האחרון זה כאילו לא עובד ואני אובד עצות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
בוינובר14/01/2009הבעיה התנהגותית אך לצערי עדייין לא מצאתי פסיכולוג עליו אוכללהמליץ. שמעתי שיש כזו בגהה אך איני יודע שמה. אני ממליץ על פרפין או פגלקס בכמות כזו שתאלץ הילד לצאת ולהתרוקן.יתכן וכדאי חד פעמי לעשותלו חוקן של מים פיזיולוגים במוקדשל הקופה ולרוקנו לפני מתן הפרפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)