בת שנתיים וחצי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחצי
    אתי
    14/01/2009

בתי בת שנתיים וחצי מלפני שנה בעיות בקקי,עוצרת שלא ייצא נכנסת לעצבים של די,לא רוצה ופשוט לא נותנת לקקי לצאת,לא הבנתי את התופעה הלכתי פעמיים לגסטרו,נתנו מיקרולט,ופרפין אבל לא רוצה שתתמכר לזה זה נראה לי התנהגותי,ניסיתי שיטת פרסים,דיבורים כלום לא הולך,יש כבר פצע בפי הטבעת אני בטוחה שהיא עושה נזק לעצמה אני מאוד מודאגת ולא יודעת למי לפנות,האם יש טעם לפנות שוב לגסטרו?ורופאת הילדים אמרה לתת נר גליצרין אבל בלי זה היא לא עושה וגם בכוח שלא ייצא ממש נלחמת בקקי אנחנו מיואשם,ודואגים בבקשה עזרה כיוון משהו. אם תוכל להמליץ לאן לפנות. הומאופטיה פסיכולוג?לא יודעת כבר מה לחשוב. תודה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאתי

בוינובר
    14/01/2009

מאחר והיית כבר אצל גסטרואנטרולוג שבודאי שלל סדק או פצע בפי הטבעת-המלצתיהיא לתת פרפין בכמות כזו שהיא לא תוכל להתאפק. הטיפול צריך להימשך ימים עדשבועות. נזק לא צפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו