ריפלוקס?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס?
    רחלי
    18/01/2009

בני בן שלושה שבועות. ניזון מהנקה.הוא לא כל כך מסתדר עם הזרימה של החלב., משתעל תוך כדי ובוכה.אם זה מהיר מידי אחרי הארוחה הוא מתפתל עלי ובוכה.אם אני מניחה אותו אחרי 10-15 דקות לשכיבה הוא פולט ואם אני מחזיקה אותו 20-25 דקות ואז מניחה הוא לא פולט.בכל מקרה הוא יונק כל גג שעתיים.מכיוון שהנקה+החזקה לוקחת כ-45-50 דקות והוא גם קם בלילה כל שעתיים חשבתי לתת לו סימיאק פעם אחת בלילה כדי שייתן לי 3-4 שעות שינה רצוף במקום גג שעה. קניתי בקבוק ביפרי קטן עם פיטמה מספר אחד וכשהוא אכל מזה הוא שוב נחנק כאילו הזרימה מאוד מהירה. הוא השתעל ובכה. האם זה ריפלוקס? הוא מתפתל רוב היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להוסיף

רחלי
    18/01/2009

כאשר אוכל כל שעתיים הוא מגיע לארוה כבבכי רב כי כבר מאוד רעב. יועצת ההנקה הציעה לי להאכיל אותוכל שעה וכך הוא ינוק פחות חזק וברעבתנות ופחות ישתעל. האם זה מומלץ?היום האכלתי אותו לפני הבכי והרעב אחרי שעתיים וחצי. באמת ינק פחות ברעבתנות אבל עדין השתעל, והתפתל אחרי הארוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי

פרופ` יורם בוינובר
    19/01/2009

האכלה כל שעה מוגזמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו