המשך שאלה על אאוזינופיליה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה על אאוזינופיליה
    נטלי
    22/01/2009

סלח לי אך לא הבנתי מה התרשמותך מהנתונים שהצגתי בפנייך. האם אתה חושב שמדובר במחלה זו או בדבר אחר ? מה אתה היית עושה או פועל עם תוצאות כאלו של אאוזינופיליה מרשימה כזו מאוד חשובה לי דעתך בנושא אם תוכל בבקשה לחלוק עימי את מחשבותייך ונסיונך העשיר בתחום זה אודה לך מאוד בברכה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך אאוזינופיליה

נטלי
    22/01/2009

סליחה שוב פעם על ריבוי השאלות אך אתה בטח מבין את הלחץ והדאגה שבה אני שרויה אם אכן מדובר באבחנות אלו האם היית עושה בדיקה כה חודרנית לגילוי , והאם יש לכך טיפול? האם זה עובר? האם יש לך רעיונות אחרים לאאוזינופיליה כזו? איך אתה היית פועל במצב כזה? אודה לך מעמקי ליבי אם תוכל לענות לי ולתת לי את התרשמותך והצעות ורעיונות מה לעשות בנידון ואיך להמשיך הלאה כרגע אני נותנת לו זנטק ולא נראה שיפור , חזרתי למטרנה רגילה +פירות+ירקות שאכל לפני שגילינו הכל, האם זה בסדר או שמא עליי להפסיק משהו מכל זה כי הוא ממש ירד במשקל אנא ממך עזור לי בכבוד וסליחה על ההטרדה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אאוזינופיליה

נטלי
    22/01/2009

קיבלתי עכשיו תשובה של total ige 153 - האם זה יכול לתמוך באלרגיה ואם כן מה עליי לעשות כעת עד שאבצע את ה- rast ? אני פשוט מנסה להבין מה לעשות ואיך לנהוג נכון תודה וסליחה על השאלות המרובות נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

פרופ` יורם בוינובר
    22/01/2009

כדי לקבל מידע האם האיאוזינופיליה פוגעת במערכת העיכול יש לבצע גסטרוסקופיה ולקחת ביופסיות מרירית הושט,קיבה, מעי דק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו