כאבי בטן חזקים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים
    עינת
    26/01/2009

ביתי בת ה-13סובלת מזה חמישה חודשים מכאבי בטן חזקיםבבטן עליונה, בנקודה שבים הצלעות.מבדיקות מקיפות שערכנו לה גם בקופ"ח וגם בבתי חולים בהם אושפזה, לא נמצאו ממצאים ברורים. לפני כחודש הופננו לעשות בדיקת נשיפה שתוצאתה הייתה חיובית, וכמו שהסבירו לנו יש לה חיידק בשם אליקובקטר. הילדה טופלה במס' סוגי כדורים, אנטיביוטיים, ואיחלנו לשיפור במצבה אך לא כך הדבר. לפני כשבועים סיימה את הטיפול. ניגשנו שוב לרופה גסטרו שהמליץ על תרופה נגד חומציות בשם אומפרדקס . עדיין הכאבים לא חלפו ואף בימים האחרונים היא מתעוררת בלילה מכאבים. היום היא הייתה אצל רופא ילדים שנתן לה תרופה בשם פפברין כיוון שהתלוננה שהכאב עבר גם לצד השמאלי של הבטן. בשבוע הבא נעשה לה את בדיקת הגסטרו מהפה. אני מאוד מודאגת ממצבה בעיקר לאור העובדה שהיא מקבלת הרבה תרופות.הילדה מאוד חלשה, קשה לה לעמוד לאורך זמן וזה משפיע על לימודיה שאינם סדירים וגם על מצבה החברתי כיוון שעברה לחטיבת ביניים חדשה רק בשנה זו. האם כדאי לתת לה תרופות לחיזוק או חיידקים טובים? הייתי שמחה לשמוע חוות דעתך על מצבה ועל המלצותייך. אציין שערכנו לה בדיקת אולטראסאונד גניקולוגית ללא ממצאים חריגים, נראו זקיקים. גם בדיקה כירורגית ערכנו ולא נמצאו ממצאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שיעזור

מיה
    26/01/2009

מכירה מטפלת בשם דינה טבעון שעשתה פלאים עם סיפור דומה לאחר ששום דבר לא עזר אם את מעוניינת- שלחי לי מייל ואחזור אלייך עם הטלפון שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינת

פרופ` יורם בוינובר
    29/01/2009

מאחר והילדה לפני ברור של גסטרואנטרולוג- נשאיר לו לברר ולתת הטיפול במידה ומתרשם שיש צורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו