נער כבן 17, קוליטיס, שאלה..

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נער כבן 17, קוליטיס, שאלה..
    סאני
    28/01/2009

שלום שמי סאני, אני נער כבן 1 מהמרכז ולפני כמעט שנה שמתי לב שאני סובל מדימום בצואה ללא שום כאבי בטן... אחרי בדיקות דם וצואה שלחו אותי למרפאת גסטרו ילדים בשניידר, ושמה אחרי עוד בדיקות דם וצואה החליטו שעלי לעבור קולונוסקופיה וגסטרוקופיה... יש לציין שאבי סובל מקרוהן ובנו של אח של אבי סובל מקוליטיס כיבית... ביום ההבדיקה הוחלט על ידי הרופאים לא לבצע את הגסטרוקופיה ובסוף עברתי רק קולונוסקופיה ומצאו בתוצאות הראשוניות שב-12 ס"מ ראשונים במעי הגס שלי ואח"כ בתוצאות הביופסיה מצאו דלקת מיקרוסקופית בצקום (אם ככה קוראים לזה, בסוף המעי הגס ממש בתחילת המעי הדק), הרופא שלי בשניידר רשם לי נרות פנטסה אחד גרם בוקר וערב ורפאסל להתחיל מחצי גרם ולהעלות כל 4 ימים בעוד חצי גרם עד שאני אגיע ל3 גרם ביום...ואחרי שבוע לרדת ל1 גרם. רוב הזמן הרגשתי בסדר בלי כאבי בטן והדימום ירד לאט לאט והגיע לימים שלא דיממתי בכלל... ובשבוע האחרון הגעתי למינון של 3 גרם רפאסל ביום התחלתי לקבל כאבי בטן חזקים וצורך מידי לגשת לשירותים ולשלשל... ורק כאשר סיימתי הפסיק לכאוב לי... ירד לי התיאבון כליל ואני בקושי אוכל, וגם אח"כ משלשל... השלשול יוצא בצבע חום בהיר- עד צהבהב ופעמים בודדות יצא גם בגוון ירקרק... יש לי כאבי ראש וסחרחורות וכאבים בצד הימני של החזה שלי ובגב... אני עייף כל הזמן... ותהיתי... מה יכל לגרום לזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער כבן 17, קוליטיס, שאלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסאני

פרופ` יורם בוינובר
    29/01/2009

הרופא המטפל בשניידר מכיר אותך בצורה הטובה ביותר ויש להפנות אליו השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו