מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נער כבן 17, קוליטיס, שאלה..סאני28/01/2009
שלום שמי סאני, אני נער כבן 1 מהמרכז ולפני כמעט שנה שמתי לב שאני סובל מדימום בצואה ללא שום כאבי בטן... אחרי בדיקות דם וצואה שלחו אותי למרפאת גסטרו ילדים בשניידר, ושמה אחרי עוד בדיקות דם וצואה החליטו שעלי לעבור קולונוסקופיה וגסטרוקופיה... יש לציין שאבי סובל מקרוהן ובנו של אח של אבי סובל מקוליטיס כיבית... ביום ההבדיקה הוחלט על ידי הרופאים לא לבצע את הגסטרוקופיה ובסוף עברתי רק קולונוסקופיה ומצאו בתוצאות הראשוניות שב-12 ס"מ ראשונים במעי הגס שלי ואח"כ בתוצאות הביופסיה מצאו דלקת מיקרוסקופית בצקום (אם ככה קוראים לזה, בסוף המעי הגס ממש בתחילת המעי הדק), הרופא שלי בשניידר רשם לי נרות פנטסה אחד גרם בוקר וערב ורפאסל להתחיל מחצי גרם ולהעלות כל 4 ימים בעוד חצי גרם עד שאני אגיע ל3 גרם ביום...ואחרי שבוע לרדת ל1 גרם. רוב הזמן הרגשתי בסדר בלי כאבי בטן והדימום ירד לאט לאט והגיע לימים שלא דיממתי בכלל... ובשבוע האחרון הגעתי למינון של 3 גרם רפאסל ביום התחלתי לקבל כאבי בטן חזקים וצורך מידי לגשת לשירותים ולשלשל... ורק כאשר סיימתי הפסיק לכאוב לי... ירד לי התיאבון כליל ואני בקושי אוכל, וגם אח"כ משלשל... השלשול יוצא בצבע חום בהיר- עד צהבהב ופעמים בודדות יצא גם בגוון ירקרק... יש לי כאבי ראש וסחרחורות וכאבים בצד הימני של החזה שלי ובגב... אני עייף כל הזמן... ותהיתי... מה יכל לגרום לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסאני
פרופ` יורם בוינובר29/01/2009הרופא המטפל בשניידר מכיר אותך בצורה הטובה ביותר ויש להפנות אליו השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)