אאוזינופיליה- המשך...

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אאוזינופיליה- המשך...
    נטלי
    05/02/2009

פרופ' בוינובר שלום רב, רציתי לעדכן אותך במתרחש ולבקש את דעתך בנושא (חשד לEE אצל בני בן ה-9 חודשים) לפי הביופסיה (נלקחו 7 ביופסיות- מהוושט, מהקיבה ומהתריסריון) אין עדות לEE. לפי חלק מתוצאות Rast: banana 0.22 class 0 beta lactoglobulin 0.33 class 0 casein 0.13 class 0 milk 0.33 class 0 לפי האלרגולוג המטפל אין לכך משמעות. כעת הם חושבים על כיוון המטולוגי. נותר לי לבצע בליעת בריום בשאלה של חסימה. שאלותיי אליך: 1) איך מאבחנים EE בביופסיה עצמה. סופרים כמות? האם ייתכן שיהיו אאוזינופילים בקולון? ואם כן איך ניתן לאבחן זאת? 2) מדוע ליד יתר התוצאות ב RAST מופיע 0.10 > ? האם זה אומר שמאכלים אלו בכל זאת גורמים לו לסוג של תגובה אלרגית? האם העובדה שיתר התוצאות הן נמוכות מ0.1 מצביע על כך שבני טרם נחשף אליהם? 3) האם ה RAST יכול לבדוק מזונות שטרם נחשפו אליהם ולתת תשובה אמינה ומהימנה? 4) האם הכיוון שלנו הולך בדרך הנכונה (הכוונה לבריום והכיוון ההמטולוגי)? האם יש לך איזשהן תובנות, רעיונות וכיוון אחר של מחשבה? אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על שאלותיי המרובות ולשתף אותי ברעיונותיך. תודה על הכל ומקרב לב, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אאוזינופיליה- המשך...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנטלי

פרופ` יורם בוינובר
    08/02/2009

הפני שאלות אלו ישירות למבצע הביופסיות. הוא מכיר המקרה ויתן ההסבר המתאים ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו