מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- החרפת עצירות עקב מתן ברזלמירב20/02/2009
שלום! ביתי בת 4 וחצי חודשים, יונקת בלבד. מיום הוולדה מתקשה לעשות קקי ועושה רק כל 4-5 ימים. כל זמן שהיא לא מצליחה לעשות יש לה כאבי בטן וחוסר שקט מתמיד. בזמן האחרון המצב השתפר ועושה כל 3 ימים ולפעמים יום אחרי יום. הבעיה - התחלנו לתת לה תוספת ברזל 2 טיפות בערב. לאחר שראינו כי היא הפסיקה לעשות קקי, הפסקנו את הברזל. כרגע היא לא עשתה קקי כבר שבוע. אנחנו נותנים לה כפית מיץ עגבניות ומורחים מחוץ לפי הטבעת שמן זית. היא מאוד סובלת וחסרת מנוחה כל היום, בוכה ומקטרת השאלות שלי - 1. מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לה עם הקקי? 2. הרופא אמר שנתחיל שוב עוד שבועיים עם הברזל טיפה אחת ליום אבל ברור לי שזה יגרום לה שוב עצירות. מה אפשר לעשות כדי שהיא לא תסבול מהמשך הברזל? האם אפשר לוותר עליו? 3. עקב חזרה לעבודה אני רוצה להתחיל לנסות לתת לה תחליף חלב. מה לעשות עם זה יגרום עצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
פרופ` יורם בוינובר22/02/2009את יכולה לחדול מהברזל. ניתן גם לנסות ולהחליף מנת פורמולה במרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)