החרפת עצירות עקב מתן ברזל

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• החרפת עצירות עקב מתן ברזל
    מירב
    20/02/2009

שלום! ביתי בת 4 וחצי חודשים, יונקת בלבד. מיום הוולדה מתקשה לעשות קקי ועושה רק כל 4-5 ימים. כל זמן שהיא לא מצליחה לעשות יש לה כאבי בטן וחוסר שקט מתמיד. בזמן האחרון המצב השתפר ועושה כל 3 ימים ולפעמים יום אחרי יום. הבעיה - התחלנו לתת לה תוספת ברזל 2 טיפות בערב. לאחר שראינו כי היא הפסיקה לעשות קקי, הפסקנו את הברזל. כרגע היא לא עשתה קקי כבר שבוע. אנחנו נותנים לה כפית מיץ עגבניות ומורחים מחוץ לפי הטבעת שמן זית. היא מאוד סובלת וחסרת מנוחה כל היום, בוכה ומקטרת השאלות שלי - 1. מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לה עם הקקי? 2. הרופא אמר שנתחיל שוב עוד שבועיים עם הברזל טיפה אחת ליום אבל ברור לי שזה יגרום לה שוב עצירות. מה אפשר לעשות כדי שהיא לא תסבול מהמשך הברזל? האם אפשר לוותר עליו? 3. עקב חזרה לעבודה אני רוצה להתחיל לנסות לתת לה תחליף חלב. מה לעשות עם זה יגרום עצירות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החרפת עצירות עקב מתן ברזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירב

פרופ` יורם בוינובר
    22/02/2009

את יכולה לחדול מהברזל. ניתן גם לנסות ולהחליף מנת פורמולה במרק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו