ריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    ליאור
    03/03/2009

שלום רב. בתי בת חודשיים. במשך תקופה זו מרבה לבכות ושותקת רק כשהיא בידיים בתנוכות מסויימות כשלוחצים על הבטן או כשהיא נשענת על הכתף. נראה כי הכאבים חזקים עד כדי בכי נחנק. קראתי קצת על התופעה של ריפלוקס וושתי אבל לא הצלחתי למצוא התאמה מלאה. בתי אינה מקיאה או פולטת כמויות. היא פולטת ממש כמו יריקה בזמן גרפס. לעיתים לפני הבכי כשכואב לה היא משחקת הרבה עם הלשון ואני רואה שיש שאריות של חלב בלשון. לאחרונה היא לא עושה יציאות באופן ספונטי (אוכלת חלב אם בלבד) הדבר היחיד שמסמן לי שאולי זה רפיפלוקס זה חוסר השקט התמידי של הילדה וההתפתלויות מכאבים גם בזמן שינה. איך אני יכולה לאבחן את זה כי אני לא רוצה לתת לבתי סירופים ולהפסיק את ההנקה כשאני לא בטוחה שזו הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט

ד''ר בתיה וייס
    04/03/2009

תופעות אלה יכולות להיות תוצאה של גזים ולאו דוקא רפלוקס. אין שום סיבה להפסיק הנקה. כדאי להמתין ולראות אם התופעות חולפות, אלא אם כן יש החמרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו