קושי ביציאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קושי ביציאות
    מירב
    12/03/2009

שלום! ביתי בת חמישה וחצי חודשים. נולדה בשבוע 37, משקל 2100. עד עכשיו היתה עם הנקה בלבד. בשבועיים האחרונים מקבלת רק סימילאק. מיום היולדה סובלת מקשיים בעשיית קקי ועקב כך חוסר שקט ואי נוחות. עכשיו, עם הסימילאק, עושה כמעט כל יום קקי, אבל עד שהיא מצליחה לעשות היא ממש חסרת מנוחה, מייללת, ולפעמים ממש בוכה כשהיא מנסה לעשות ולא מצליחה. אתמול בלילה היא צרחה מכאבים כשהיא ניסתה לעשות והיום בבוקר ניקיתי לה את הקקי וראיתי כמה נקודות קטנות של דם באזור המפשעה/ פי הטבעת (מבחוץ). האם זה בסדר? מה אפשר לעשות? אני מדללת את האוכל בתוספת 15 אחוז מים אבל אני לא רוצה לתת לה עוד מים חוץ מזה כי היא לא עולה יפה במשקל ואני לא רוצה "לסתום" לה את הבטן עם מים במקום אוכל. האם אפשר לתת לה 1-2 כפיות שמן זית כל יום והאם זה עוזר? האם יש צורך לקבוע תור לגסטרו? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי ביציאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירב

פרופ` יורם בוינובר
    12/03/2009

את יכולה לתת מעט אוילק. זה יסתדר עם הזמן. בגיל זה הוספת מרק בדכ עוזרת לשיפור היציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו