כאבי בטן אצל פג

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן אצל פג
    נטשה
    17/03/2009

שלום רב, תינוקת שלי נולדה בשבוע 28 במשקל 1200. כרגע היא בת 6 חודשים כרונולוגי (3 מתוקן). היא שוקלת 5250 (עולה כ250 גרם בשבועיים). מאז שיצאנו מפגייה היא סובלת מכאבי בטן (בעיקר בלילות). עד לאחרונה היא נזונה לרוב מחלב אם (5 ארוחות) ומטרנה סנסטיב (2 ארוחות) - כ140 כל ארוחה X 6 ארוחות.בהתחלה אמרו לי שזה גזים וזה יעבור ובאמת היתה רגיעה אך עכשיו זה שוב חזר. היציאות שלה פעם אחת ליומיים בערך. לפעמים בצבע ירוק כהה. החל משבוע שעבר היא התחילה להקיא (או פלוט הרבה) את מטרנה סנסטיב. ניסיתי לתת לה סימילאק ניושור - אותו סיפור אחרי הואכל - מתחילה לבכות , להתפתל ואחר כך מקיאה.. רופא שלנו המליץ על "פרג''סטימיל - היא לא מוכנה לאכול את זה - מגעיל אותה, היא אפילו לא בולעת. אולי לנסות אוכל צמחי? או ואלי מדובר ברפלוקס סמוי? ברצני לציין גם ,כי זמן ההאכלה זה כמו מאבק איתה - כאשר אני מקרבת את הפיתמה לפיה היא מתחילה להשתולל, יותר נכון כאשר אני מושיבה אותה לפני האוכל.כאשר היא אוכלת - אני מרגישה שמפריע לה משה - היא כל הזמן מזיזה רגליים, כל הזמן זזה. אני ממש שומעת איך האוכל (או אויר) "נופל" לקיבה שלה. מצאתי פתרון חלקי - אני מאכילה אותה על טרמפולינה, אז היא עוד איכשהו אוכלת. הטיפול בה הפך למתסכל עד מאוד - כל היום הופך למילחמה סביב ההאכלות.אח התאום שלה בסדר גמור - אין לו שום תופעות (טפו-טפו). מחכה להמלצתך בכליון עיניים. תודה רבה מראש ולילה טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן אצל פג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת קטנה

נטשה
    18/03/2009

שמעתי על תרופה בשם AGICAL? אולי לנסות לתת לה? וגם האם זה בסדר בגילה לתת לה פרוביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטשה

פרופ` יורם בוינובר
    18/03/2009

אני לא הייתי עושה את כל השינויים בכלכלה. מדובר כנראה בקוליק של גיל זה. יש מעט מאוד פתרונות לנושא. נסי מתן זנטק למקרה של רפלוקס. עלית המשקל מצביעה על כך שאין כאן בעיה מהותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו