מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גזים לבן כ4.5 חודשיםלירן דניאל19/03/2009
בני בן 4.5 חודשים עדיין סובל מגזים במהלך היום ובעיקר בלילה ולפנות בוקר לקראת ההתעוררות שלו. עלי לציין כי אינו ממש בוכה מהגזים (בניגוד לעבר) אבל הם גורמים לו להתקפלויות ועיוותים וכתוצאה מכך גם השינה שלו אינה שקטה. בנוסף עלי לציין כי מאחר וסובל מפליטות מרובות (רפלוקס קל- כי יש עליה במשקל אבל בעבר בכה וסבל המון והחל מגיל חודשיים, לאחר נסיונות שונים הוא למעשה ניזון מסימילאק בתוספת כפית קורנפלור ע"מ להסמיך את המזון. בעקבות זאת פולט הרבה פחות, אם כי עדיין פולט וגם לרוב אינו סובל מזה. בנוסף מקבל פרוביוטיקה החל מגיל כחודשיים. (ניסיתי אינפמיל בעבר והוא מאוד סבל ולכן החלטתי לתת קורנפלור. לענייננו- מה אפשר לעשות כדי להקל עליו את הגזים? האם זה קשור לקורנפלור שמקבל או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשלמת התמונה שכחתי לציין כי...
לירן20/03/2009כבר היה שיפור במצב הגזים שלו ולאחרונה חלה הדרדרות בחזרה. כאמור, לא צורח אבל יש חוסר שקט, עיוותים, התקפלויות וגזים במהלך היום, גם כשאוכל ובלילה. יש לציין כי לפני כשבוע החלפתי לו את הפרוביוטיקה מחברה אחת לאחרת. האם אולי יש קשר לכך? האם עלי להפסיק לתת פרוביוטיקה? התחלתי לת בהמלצת הרופא מהטעם שזה דווקא אמור לעזור למערכת העיכול. ושוב עלי לציין כי עדיין פולט ולעיתים קצת סובל מכך ולכן אינני מעוניינת להפסיק עם הקורנפלור שעוזר במידת מה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירן
פרופ` יורם בוינובר20/03/2009לא ידוע לי על טיפול בגזים עי פרוביוטיקה. החילי לתת מרק במקום אחת הארוחות. הקלת היציאות תפחית הקוליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
