מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- צליאקמיכל15/04/2009
שלום רב.
אצל בני אובחן צליאק. בדיקות הדם היו חיוביות וגם הביופסיה יצאה חיובית - דרגה ראשונה.
אני בשלב של "לעכל" את הבשורה. אולי זה חלק מהקושי שלי לקבל את הבשורה אבל אני כל הזמן שואלת את עצמי האם אין מצבים בהם המחלה פשוט עוברת / נכנסת לרמיסיה, כמו הרבה מחלות אוטואימוניות אחרות (ואז תמיד אני נזכרת בסוכרת - אוטואימונית שלא נעלמת מעצמה). האם זה נבדק בכלל? אני עצמי התגליתי כחיובית מבחינת הנוגדנים אבל הביופסיה יצאה תקינה. האם ייתכן שבעבר היתה לי פגיעה שפשוט נעלמה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודליה
פרופ` יורם בוינובר18/04/2009המושג רמיסיה לא מקובל. באשר לך יתכן ואצלך המחלה לטנטית ו/או שכדאי לחזור על הביופסיה במידה והנוגדנים עדיין חיוביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליאק ופפאין
מיכל18/04/2009שלום פרופ ותודה על תגובתך.
אני מניחה שכוונתך היא שהמושג רמיסיה אינו מקובל כשמדובר בצליאק (כי אני באופן אישי סובלת ממחלה אוטואימונית אחרת שבשנתיים האחרונות נמצאת ברמיסיה וע"פ הספרות בקרב 50% מהסובלים המחלה נעלמת עצמונית). האם בבנוגע לצליאק זה משהו שנבדק אי פעם? או אולי לא היו מתנדבים... ועוד שאלה. האם ברפואה המערבית ישנן עבודות על הפפאין כמפרק את חלבון החיטה ובכך "פותר" או מקל על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)