גזים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים
    רינת
    20/08/2007

שלום לכם ומזל טוב על הפורום החדש
    אני אמא לשני ילדים הבן בן 3 והתינוקת בת 7 חודשים . מאז שהיא נולדה והיא סובלת מגזים עד היום הנקתי אמרו מהנקה אולי מזון תינוקות אבל גם נמשכת הבעיה ועכשיו היא כבר יותא מחודש אוכלת אוכל מוצק וגם לא עזר .
    אני רוצה לציין שעכשיו אני בבירורים הלכתי לנוירולוג ואמר שהיא סובלת מרגישות יתר ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש לה מים במוח ומנסה ללכת לרופא התפתחות הילד כדי לדעת על עניין הרגישות .
    אבל רופא ייעץ לי לבדוק האם יש לה רגישות לאוכל מסוים ולמה עד עכשיו היא סובלת מגזים ומה אפשר לעשות והאם ישנם תרופות שעוזרות כי ניסיתי הכל וכלום לא עזר
    אני מקווה שתוכלו לייעץ כי אני על סף התמוטטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים

פרופ` יורם בוינובר
    20/08/2007

ממליץ לאמץ רופא ילדים שיוכל לעקוב אחר התינוקת ואת תסמכי עליו. נראה לי שאת אובדת עצות ומנסה כל בדיקה הגיונית ושאינה כזו. רופא ילדים מנוסה ימליץ אם יש צורך בבדיקות או ישלול הצורך. גזים זו לא מחלה זו תופעה והיא תחלוף בדכ עם הזמן. במידה ויש מעבר לזה רק רופא שבדק התינוקת יכול לקבוע הצורך בברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו