אי רצון לאכול

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אי רצון לאכול
    גל
    15/06/2009

שלום רב
    ביתי בתי עוד מעט בת 7 חודשיים, כבר תקופה ארוכה היא לא ממש בוכה לקבל אוכל אלא אני נותנת לה בקבוק לפי הזמן והיא אוכלת, בזמן האחרון כלומר בכמה ימים אחרונים היא לא כל כך רוצה לאכול את הבקבוקים כלומר אם היא קמה בבוקר אחרי שעות שנה אני צריכה די להילחם איתה שתוכל וגם לא מסיימת את כל הארחוה בין 180-240 כלומר אכלת 160 אולי פחות, ההתנהגות שלה רגילה אין לה חום והיא משחקת פשוט נראה שאוכל לא מטריד אותה, אתמול היא אכלה בקבוק אחד, אכלה ירקות מבושלים יפה, פירות יפה ובקבוק נוסף בשעה 5 בערב כשרציתי לתת לה בקבוק בשעה 21:00 בערב לא הייתה מכונה בכלל וגם יותר מאוחר לא הייתה מוכנה כלומר היא הלכה לשיון כאשר בקבוק אחרון שלה היה ב שעה 17:00 אחר הצהריים, ושוב בבוקר שקמה אכלה רק 160 וגם הייתי צריכה להילחם איתה. (היום לא אכלה ירקות כמעט סירבה ונתתי בקבוק שגם אכלה ממנו רק 100)
    זה די מתסכל ומייאש.

יכול להיות שהברזל העלו לה ל 6 טיפות מגיל חצי שנה גורם לבעיות האלו?

מה לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי רצון לאכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגל

פרופ` יורם בוינובר
    17/06/2009

כמות האוכל במידה ואת מוסיפה דייסה מספקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו