ירידה לא רצונית במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ירידה לא רצונית במשקל
    אמא מודאגת
    05/07/2009

שלוםלרופא.
    ביתי נערה בת 16 רזה מאוד מטבעה ירדה בחודשיים האחרונים 4 קילו ממשקלה. כעת משקלה 45.5 ק"ג וגובהה 1.70 מ'. לפני כשלוש שנים ביתי סבלה מהקאות, כאבי בטן ושילשולים והיה חשד שהיא חולה במחלת קרוהן. חשד זה התבסס גם על כך שיש לי בן החולה בקרוהן.
    הבת עברה קונולוסקופיה וגסטרוסקופיה שבהם נמצאה רק דלקת בקיבה. כעבור זמן מה עברה הבת בדיקה C.T שהדגימה עיבוי באילאום הסופי ולאחיה הוחלט לעשות בדיקה בעזרת הגלולה האנדוסקופית. בבדיקה זו לא נמצאו ממצאים שתומכים במחלת קרוהן. לאחר הבירור הארוך הייתה תקופה טובה שהבת הרגישה טוב ועלתה במשקל. לפני חודשיים שוב התחילו כאבי בטן, מדי פעם שילשולים, תשישות וירידה דרסטית במשקל.
    אני ממש לא יודעת כיצד להמשיך הלאה. רופא המשפחה טוען שיש לה מעי רגיז ואין מה לעשות אבל אני מאוד מודאגת. אנא תן לי עצה מה לעשות הלאה.
    בתודה,אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה לא רצונית במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא

פרופ` יורם בוינובר
    05/07/2009

אני הייתי חוזר לאותו רופא גסטרואנטרולוג שבירר מצבה בעבר . זה לדעתי יוכל לברר שוב בצורה הטובה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו