מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ירידה לא רצונית במשקלאמא מודאגת05/07/2009
שלוםלרופא.
ביתי נערה בת 16 רזה מאוד מטבעה ירדה בחודשיים האחרונים 4 קילו ממשקלה. כעת משקלה 45.5 ק"ג וגובהה 1.70 מ'. לפני כשלוש שנים ביתי סבלה מהקאות, כאבי בטן ושילשולים והיה חשד שהיא חולה במחלת קרוהן. חשד זה התבסס גם על כך שיש לי בן החולה בקרוהן.
הבת עברה קונולוסקופיה וגסטרוסקופיה שבהם נמצאה רק דלקת בקיבה. כעבור זמן מה עברה הבת בדיקה C.T שהדגימה עיבוי באילאום הסופי ולאחיה הוחלט לעשות בדיקה בעזרת הגלולה האנדוסקופית. בבדיקה זו לא נמצאו ממצאים שתומכים במחלת קרוהן. לאחר הבירור הארוך הייתה תקופה טובה שהבת הרגישה טוב ועלתה במשקל. לפני חודשיים שוב התחילו כאבי בטן, מדי פעם שילשולים, תשישות וירידה דרסטית במשקל.
אני ממש לא יודעת כיצד להמשיך הלאה. רופא המשפחה טוען שיש לה מעי רגיז ואין מה לעשות אבל אני מאוד מודאגת. אנא תן לי עצה מה לעשות הלאה.
בתודה,אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
פרופ` יורם בוינובר05/07/2009אני הייתי חוזר לאותו רופא גסטרואנטרולוג שבירר מצבה בעבר . זה לדעתי יוכל לברר שוב בצורה הטובה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)