מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- לקסעדיןח.26/08/2007
שלום
אני בן 12 וחצי משהייתי קטן מאוד לא עשיתי צואה לא באופן סדיר עד היום נסיתי ונסיתי לעשות צואה כל יומיים אבל לא יודע משום מה ממש לא הצלחתי החזקתי רק שבועיים
אמא שלי אמרה שאני יכול לעשות צואה באופן סדיר והכל אבל אני לא רוצה וזה נכון נכון מאוד לא יודע למה פשוט משהייתי קטן וזה נהפך להרגל תמידי כבר ממש ממש הרבה שנים אמא שלי קנתה את התרופת הכדורים לקסעדין -תרופה משלשלת למישהו שיש עצירות
והמינון המומלץ הוא -2-3 כדורים אבל לילדים מעל גיל 6 זה רק טבליה אחד בערב לפניי השינה אמא שלי מביאה לי גם בבוקר לפעמים בצוהריים וגם בערב בין -2-3 כדורים ביום
וזה עבר את המינון המומלץ לילדים ונוער ואני לוקח כל יום -שאנ מקבל כדור אחד וזה לא עוזר לי אחרי שאני עושה אמא שלי מכריחה אותי לקחת אחרי שבוע --2-3 כדורים לפעמים גם זה כל יום
ואני ממש מפחד שיקרה משהו \שקרה משהו למערכת העיכול
מה יכול לקרות?
מה אני יכול לעשות כדי שמערכת העיכול תחזור להיות רגילה ?
מה עושים במצב כזה?
ללכת לרופא?
לבדוק את עצמי?
האם יכול לקרות משהו ממש לא טוב למערכת העיכול אם כן אז למה איך ? איך עוצרים את זה?
האם להמשיך את הכדורים-למרות שמכריחים אותי ?
אשמח אם תענו
ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקסעדין
ד''ר בתיה וייס27/08/2007תודה על פנייתך ועל נכונותך לברר את הבעייה. לאחר שנים כה רבות של עצירות שלא מסתדרת חשוב מאוד לפנות לבדיקת רופא (קודם רופא ילדים/משפחה ואח"כ רופא גסטרו'). יש לברר את הבעייה ולהחליט על צורת הטיפול לאחר ששומעים את הסיפור במדוייק ובודקים אותך. במיד ואכן מדובר בעצירות "מתוך הרגל" בלבד, הטיפול צריך להיות יותר אינטנסיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
דוידוב מיכה21/11/2007לאלמוני שלום
מזה מספרה שנים אני מתנדב עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים ומאושפזים.
לאחרונה התחלתי להתעניין ברפואת ילדים.
מאחר והנושא שהעלתה מעניין אותי
אודה לך אם תתקשר אלי לטלפון: 5500426 - 050
בתודה מראש ורפואה שלמה
מאחל דוידוב מיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)