הקאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הקאות
    מריסאת
    12/07/2009

שלום לכם
    יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה חודשים שסובלת ממחלה ניורודיגנראטיבית- ללא זיהוי של המחלה הבסיסית- אוכלת בכוחות עצמה עדיין, אמנם לפעמים משתנקת קצת מהאוכל, לא עושה דלקות ריאות מאספיראציות
    אך לפני מספר ימים היה לה חום עד 40 עם צמרמורת, היו לם הקאות בצבע קפה, COFFE GROUND, עם ספירת דם 30 אלף ליקוציטים ללא דלקת ריאות או שתן
    שאלתי היא, מה יכול להיות הסיבה של ההקאות של COFFE GROUND, האם זה על רקע מחלת חום חריפה, או יש לה ריפלוקס ועשה לה אירוזיות באיסופאגוס???מה הבירור שכדאי לעשות לראות מקור הדימום חוץ מלבצע גאסטרוסקופיה
    לציין היא מקבלת לוסג, האם עדיף זנטג?? וכמה פעמים ביום, שוקלת 11 ק"ג
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות

מריסאת
    14/07/2009

רק השאלה שלי לא נענתה
    מבקש עזרתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר מוריסאת

פרופ` יורם בוינובר
    14/07/2009

בילדים עם מחלות של מע העצבים רפלוקס והקאות לא נדירים. כרגע עם מחלת חום וכנראה ארוע של זיהום הקאות הן חלק מהשתתפות מע העיכול במחלה. הקאה עם צבע בגוון גרגרי קפה מקורה בגרוי הקיבה או הושט. לא הייתי עושה אנדוסקופיה. לוסק עדיף על זנטק. המתן פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות

מריסאת
    14/07/2009

למה דילגתם על שאלתי?
    מבקש התיחסות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו