תינוקת בת ארבעה חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת ארבעה חודשים
    רינת
    14/07/2009

היי ,
    בתי בת ה 4 חודשים סובלת מגיל שבועיים מריפלוקס וצריבות עד לפני שבועיים הייתי נותנת לה אינפמיל וגם עם האינפמיל היא היתה פולטת ובקושי עולה במשקל.
    לפני שבועיים החלטתי לחזור לסימילאק ולהסמיך אותו עם קרונפלור במשך מספר ימים היו פליטות ממש קטנות ועכשיו זה חזר ממש להקאות כמו שהיה עם האינפמיל.
    בלי שום קשר לריפלוקס עוד לפני שעברתי לסימילאק הילדה משלשלת כבר במשך 3 שבועות והשלשול לא מפסיק ניסיתי מים של האורז אך זה עשה לה כאבי בטן ועכשיו אני מנסה את הR4 ג'וניור נגד שלשולים. יש לציין שהילדה מקבלת אלג'יקל בשביל הצריבות ויטמין די וברזל כמובן.
    הרופאת ילדים שלה כבר לא יודעת מה לעשות ואני כבר משתגעת. האם השלשולים קשורים לריפלוקס? מה עושים בכדיי להפסיק את ההקאות? ואת השילשולים?
    תודה ,
    רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת ארבעה חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרינת

פרופ` יורם בוינובר
    14/07/2009

תפסיקי עם כל הטיפולים ותתני פורמולה עם 5 אחוז דייסה. במידה ועולה במשקל תתחשבי פחות ביצאות. יש לשמור על נפחים רצויים של אוכל ולא להעמיס. אין כל ערך למי אורז. נסי מתן מרק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה....

רינת
    15/07/2009

אני נתתי לה סימילאק עם 2 כפות דייסה (גם דייסת אורז וגם דייסת קרונפלור) וגם אותם היא פלטה
    מה לגבי הזנטק והלוסק אני רואה בפורומים שנותנים לתינוקות להפחית את הפליטות, יש טעם לנסות? מזה בכלל? או שלהפסיק לשנות לה כל פעם את האוכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו