בדיקות דם

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    דידי
    19/07/2009

שלום ,ביתי בת 10 מטופלת בפנטזה בשל קרוהן ללא שילשולים או כאביי בטן מרגישה טוב.בבדיקות הדם השקיעה כרגע עומדת על 50 והrp על 33 ,למיטב הבנתי ישנה דלקת והערכים מאד גבוהים.הרופא המטפל ממליץ להחליף תרופה משום שלדעתו למרות שהיא מרגישה טוב ישנה דלקת והוא טוען שהיא יכולה לפגוע בהתפתחות שלה אשמח לדעת את דעתך במפורט יום טוב אמא דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא

פרופ` יורם בוינובר
    19/07/2009

פנטסה היא תרופה יעלה לדלקת הקולון פחות יעילה למעי הדק. אני מבין את הרופא המטפל וחששותיו. השאלה היא אם הטיפול היה לתקופה מספקת כדי לדכא הדלקת?. האם יש לכם מידע על מעורבות המעי הדק. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דידי
    20/07/2009

שאלתי היא האם יש צורך להכנס ללחץ מהדלקת?אין לי מושג לגביי המעי הדק.תודה(הערכים מאד מאד גבוהים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דידי
    20/07/2009

איזו תרופה מומלצת במינימום תופעות לוואי?אני מפחדת שבשל החלפת תרופה הכל ילך אחורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו