חומציות יתר בתינוקת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• חומציות יתר בתינוקת
    אמא
    26/07/2009

פרופ' שלום,
    התינוקת שלי נולדה בשבוע 32 במשקל 1.05 קילו.
    היום היא בת שלושה וחצי חודשים (לא גיל מתוקן) ושוקלת כבר יותר מארבעה קילו ומתפתחת מצוין. עד היום היא ניזונה מהנקה בלבד.
    כאשר היא יונקת נראה שהיא סובלת, היא בוכה, הרופא ילדים אמר שאולי היא סובלת מחומציות יתר בקיבה ונתן לי לתת לה זנטק. נתתי לה פעמיים ובאמת נראה שזה עוזר אבל אני לא ממש מתלהבת להמשיך ולכן הפסקתי והיא חזרה לסבול.

הבנתי שחלב שקדים יכול להפחית חומציות בקיבה ושאלתי היא האם אני יכולה להוסיף לה חלב שקדים בבקבוק.

היום התחלתי לתת לה בקבוק סימילאק אחד בלילה (מעבר להנקה) והבנתי שאני יכולה להוסיף את הסימילאק לחלב שקדים במקום למים.

האם אני יכולה לעשות את זה?

אני יודעת שזה לא מדעי העניין הזה של חלב שקדים. אני שואלת מבחינת בטיחות, האם נשמע לך בטוח לתת לה תוספת של חלב שקדים, אני ממש לא רוצה להמשיך לתת לה זנטק.

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומציות יתר בתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא

פרופ` יורם בוינובר
    27/07/2009

אין יתר חומציות בקיבה. הוא אולי התכוון לרפלוקס כשנתן הזנטק. עם הזנטק ניתן להמשיך מס חדשים. לא ממליץ על חלב שקדים. מאיפה הסיפור שחלב שקדים מפחית חומציות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו