רגישות לחלב

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רגישות לחלב
    אדרי
    31/07/2009

שלום,

בני בן 3 חודשים רגיש לחלב מאחר וכשינק באופן מלא ואני אכלתי מוצרי חלב הבחנתי בדם בצואה שלו. כרגע אני נמנעת ממוצרי חלבלפני יומיים חזרתי על בדיקת דם סמוי והיא יצאה שיש עקבות של דם לעומת בדיקה קודמת שיצאה חיובית. אני מנסה לתת לו נוטראמיגין אך הוא מסרב לאכול את זה ועם אוכל אז כמויות ממש קטנות של 40-60 אני בעוד שבועיים חוזרת לעבודה וממש מתוסכלת מכל המצב הזה כי הוא לא אוכל\ במהלך היום אני גם מניקה אותו אך כמויות החלב שלי פחתו וגם בגלל שאני חוזרת לעבודה אני רוצה למצוא לו את התמ"ל. בקשתי מהרופא שלו מרשם לניוקאט אך משום מה הוא מסרב לתת לי הוא בהתחלה אמר שאני אתן לו איזומיל אך הבנתי שלפעמים אפשר לפתח אלרגיה חמורה יותר לחלבון הסויה, בפעם האחרונה הוא אמר שבאמת ניתן לפתח איזשהי רגישות. האם הגיוני שהילד שלי אוכל רק 60 והוא שבע??? כששאבבתי ונתתי לו בקבוק הוא היה אוכל 100 מלפני כחודש וחצי. מה עלי לעשות אני ממש נואשת ומודאגת ...
    האם ניאוקט בטוח לשימוש? מה עדיף נוטראמיגן או ניואקט? והאם בודאות שזאת רגישות לחלב?
    האם כדאי לנסות את האיזומיל (גם בגלל ההורמונים)?

תודה רבה,פז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפז

פרופ` יורם בוינובר
    31/07/2009

האבחנה של אלרגיהלחלב פרה לא מבוססת דיה. אני הייתי ממליץ לנסות תמל רגיל בשלב ראשון
    ולפי התוצאות- סימפטומים עלית משקל בוחן ההמשך . סויה יכולה להיות תחליף. ההסתכלות המיקרוקפית בצואה ודם סמוי לדעתי מוגזמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אדרי
    31/07/2009

שלום דוקטור,

כאשר הבחנתי בפעם הראשונה בדם בצואה רק כשינק הפסקתי לאכול מוצרי חלב חזרתי על הבדיקה התוצאה הראתה שיש עקבות ואז ניסיתי לתת לו סימילאק אדוונס בכמויות של 20 לפני כל ארוחה אך ניכר שוב דם גלוי (טרי) בצואה לכן הפסקתי לתת לו והפסקתי לאכול מוצרי חלב בצעתי בדיקת צואה שוב והיו רק עקבות לעומת תוצאה חיובית.
    חשוב לי לציין שאני לא בוחנת את הצואה במיקרוסקופ הדם נראה לעין באופן גלוי. איך אפשר לדעת בוודאות שהוא אלרגי או כמו שהרופא שלו מכנ ה אי סבילות לחלבון של החלב?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו