מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- רגישות לחלבאדרי31/07/2009
שלום,
בני בן 3 חודשים רגיש לחלב מאחר וכשינק באופן מלא ואני אכלתי מוצרי חלב הבחנתי בדם בצואה שלו. כרגע אני נמנעת ממוצרי חלבלפני יומיים חזרתי על בדיקת דם סמוי והיא יצאה שיש עקבות של דם לעומת בדיקה קודמת שיצאה חיובית. אני מנסה לתת לו נוטראמיגין אך הוא מסרב לאכול את זה ועם אוכל אז כמויות ממש קטנות של 40-60 אני בעוד שבועיים חוזרת לעבודה וממש מתוסכלת מכל המצב הזה כי הוא לא אוכל\ במהלך היום אני גם מניקה אותו אך כמויות החלב שלי פחתו וגם בגלל שאני חוזרת לעבודה אני רוצה למצוא לו את התמ"ל. בקשתי מהרופא שלו מרשם לניוקאט אך משום מה הוא מסרב לתת לי הוא בהתחלה אמר שאני אתן לו איזומיל אך הבנתי שלפעמים אפשר לפתח אלרגיה חמורה יותר לחלבון הסויה, בפעם האחרונה הוא אמר שבאמת ניתן לפתח איזשהי רגישות. האם הגיוני שהילד שלי אוכל רק 60 והוא שבע??? כששאבבתי ונתתי לו בקבוק הוא היה אוכל 100 מלפני כחודש וחצי. מה עלי לעשות אני ממש נואשת ומודאגת ...
האם ניאוקט בטוח לשימוש? מה עדיף נוטראמיגן או ניואקט? והאם בודאות שזאת רגישות לחלב?
האם כדאי לנסות את האיזומיל (גם בגלל ההורמונים)?
תודה רבה,פז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפז
פרופ` יורם בוינובר31/07/2009האבחנה של אלרגיהלחלב פרה לא מבוססת דיה. אני הייתי ממליץ לנסות תמל רגיל בשלב ראשון
ולפי התוצאות- סימפטומים עלית משקל בוחן ההמשך . סויה יכולה להיות תחליף. ההסתכלות המיקרוקפית בצואה ודם סמוי לדעתי מוגזמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אדרי31/07/2009שלום דוקטור,
כאשר הבחנתי בפעם הראשונה בדם בצואה רק כשינק הפסקתי לאכול מוצרי חלב חזרתי על הבדיקה התוצאה הראתה שיש עקבות ואז ניסיתי לתת לו סימילאק אדוונס בכמויות של 20 לפני כל ארוחה אך ניכר שוב דם גלוי (טרי) בצואה לכן הפסקתי לתת לו והפסקתי לאכול מוצרי חלב בצעתי בדיקת צואה שוב והיו רק עקבות לעומת תוצאה חיובית.
חשוב לי לציין שאני לא בוחנת את הצואה במיקרוסקופ הדם נראה לעין באופן גלוי. איך אפשר לדעת בוודאות שהוא אלרגי או כמו שהרופא שלו מכנ ה אי סבילות לחלבון של החלב?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)