בעיות עיכול מתסכלות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בעיות עיכול מתסכלות
    שרית
    15/08/2009

בני בן חודשיים וחצי, סובל מאד מבעיות עיכול. הדבר מתבטא בהשתוללות בזמן האוכל ואחריו, קושי בהוצאת גרפסים וכן בחוסר יכולת לישון בעקבות גרפסים רבים שעולים לו כל הזמן. הוא חסר מנוחה לאורך כל היום, כמעט ולא ישן ורוב הזמן בוכה וצורח. הרופאים לא מתרגשים מהבעיה כי הוא בסה"כ עולה יפה במשקל . ניסינו אלגיקל קיד כתוספת להנקה וגם פעם בלילה הוא מקבל אינפמיל . בשבוע האחרון קיבלנו זנטק לניסיון של שבוע אבל אני לא רואה שיפור מהותי. ניסינו להשכיב אותו בזווית וזה קצת מקל אבל ממש לא פותר את הבעיה. אני מותשת מאד ומתוסכלת כי אין לי איך לעזור לו. אשמח לחוות דעת מקצועית בהקדם . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עיכול מתסכלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרית

ד''ר בתיה וייס
    16/08/2009

אכן יתכן ומדובר ברפלוקס, והוא מקבל טיפול לכך. ממליצה להמתין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא עם בעיה דומה

אנה
    17/08/2009

היי
    לבת השנייה שלי יש בעיה דומה,ניסיתי לתת לה קצת פחות מכמה שהיא אוכלת 100 במקום 120 סי סי,וגם להרים הרבה לגרפס(גם באמצע ארוחה) והיא עכשיו יותר רגועה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו