מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בעיות עיכול מתסכלותשרית15/08/2009
בני בן חודשיים וחצי, סובל מאד מבעיות עיכול. הדבר מתבטא בהשתוללות בזמן האוכל ואחריו, קושי בהוצאת גרפסים וכן בחוסר יכולת לישון בעקבות גרפסים רבים שעולים לו כל הזמן. הוא חסר מנוחה לאורך כל היום, כמעט ולא ישן ורוב הזמן בוכה וצורח. הרופאים לא מתרגשים מהבעיה כי הוא בסה"כ עולה יפה במשקל . ניסינו אלגיקל קיד כתוספת להנקה וגם פעם בלילה הוא מקבל אינפמיל . בשבוע האחרון קיבלנו זנטק לניסיון של שבוע אבל אני לא רואה שיפור מהותי. ניסינו להשכיב אותו בזווית וזה קצת מקל אבל ממש לא פותר את הבעיה. אני מותשת מאד ומתוסכלת כי אין לי איך לעזור לו. אשמח לחוות דעת מקצועית בהקדם . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
ד''ר בתיה וייס16/08/2009אכן יתכן ומדובר ברפלוקס, והוא מקבל טיפול לכך. ממליצה להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא עם בעיה דומה
אנה17/08/2009היי
לבת השנייה שלי יש בעיה דומה,ניסיתי לתת לה קצת פחות מכמה שהיא אוכלת 100 במקום 120 סי סי,וגם להרים הרבה לגרפס(גם באמצע ארוחה) והיא עכשיו יותר רגועה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)