עצירות מכוונת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות מכוונת
    אסנת
    05/09/2009

בני בן 4 וחצי. במשך השנה האחרונה הוא מסרב לעשות קקי באופן עצמאי ולכן אני נעזרת בנרות על-פי המלצת רופאת הילדים, אני נותנת לו נר כל 4 ימים. הבעיה לא נפתרת ורק מחמירה. כעת הוא מסרב לעשות קקי גם לאחר שנותנים לו נר. אני מחפשת תרופה אחרת, משלשלת או טיפול פסיכולוגי שיפתור את הבעיה. במהלך השנה האחרונה הוא ירד במשקל והתופעה מלווה גם בבעיות התנהגות, התפרצויות זעם, חוסר מצב רוח. נולדה לי תינוקת לפני חצי שנה ויתכן שהבעיה התעוררה בעקבות ארוע זה. לפני כן הוא נגמל במהירות מחיתול כבר בגיל שנתיים גם בלילה ועשה את צרכיו בצורה נורמלית.
    אודה לך על התייחסותך
    אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות מכוונת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאסנת

פרופ` יורם בוינובר
    06/09/2009

כן זו הפרעה התנהגותית. מליץ מתן פגלקס או שמן פרפין למס שבועות. לא ממליץ נרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות מכוונת

אסנת
    09/09/2009

בהמשך לשאלתי במידה ופגלקס לא עוזר ואין יציאות במשך יותר מחמישה ימים, מה לעשות? בכל זאת לא לתת נר?
    אודה להתייחסותך.
    תודה, אסנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו