בכי מתמשך

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בכי מתמשך
    אלנה
    15/09/2009

שלום רב!
    בני בן החודשיים ניזון מהנקה מלאה. בגיל של כשבועיים התחיל לסבול מגזים ולמעשה עד היום לעיתים בוכה ומשחרר פלוצים קולניים, אך בהחלט יש שיפור. עם זאת הוא בוכה רוב הזמן ולסירוגין - הוא מסיים לאכול מבסוט ומחייך, עושה גראפס ופתאום יש איזה התקף של כאב שלדעתי לא קשור לגזים. לפעמים ההתקף מלווה בהתבכיינות, כמו " תלונה ארוכה" ולפעמים בצרכות איומות עד שמרגיעים אותו בידיים או בכמה לגימות של חלב,. הוא פולט מעט מאוד, אך לעיתים אני שומעת בליעות קולניות כאלה, כאילו יש לו מלא ליחה. בנוסף, כמעט כל הזמן במהלך היום הכאב מעיר אותו משינה , כך שזה משאיר אותו עייף ועצבני עוד יותר.התופעה חוזרת על עצמה גם כשהוא לא נמצא בשכיבה, שכן ישן במיטה(מוגבהת עם ספרים) רק בלילה ולרוב ישן בידיים או במנשא. לאחר חיפוש בפורום זה, אני מבינה שככל הנראה מדובר ברפלוקס. כמו כן אני מבינה שהתסמינים לא הכי קיצוניים למצב זה, ובכל זאת קשה מאוד לראות את הקטנצ'יק סובל . אני רוצה להמשיך להניק ומשתדלת שיהיו הנקות קצרות ולהחזיק את התינוק במצב אנכי כמה שיותר. האם בכל מקרה חייבים לעבור לתמ"ל מיוחד או כדאי להתחיל עם זנטק? והאם יש לבחון בעיות אחרות העלולות לגרום למצב שלנו?

בתודה מראש
    אלנה- אמא מודאגת ועייפה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי מתמשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלנה

פרופ` יורם בוינובר
    15/09/2009

בגיל זה חבל להפסיק ההנקה. הייתי מנסה זנטק. ההבנה של הקולי'ק בגיל זה מוגבלת וכך גם הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו