ריבוי בהפרשת צואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריבוי בהפרשת צואה
    נער מודאג
    17/09/2009

לרופא/ה המנהל/ת את הפורום שלום רב,

אני נער בן 17 .
    מזה כשנתיים וחצי, חל ריבוי במספר הפעמים בהם אני מטיל צואה. היציאות עצמן אינן רכות, אך הכמות בכל פעם גדולה מאוד. מספר הפעמים ביום בהם אני נאלץ ללכת לשירותים עקב כך נע בין 3-8 פעמים ביום.
    לרוב, אני מרגיש צורך בהטלת צואה כ10-20 דקות לאחר ארוחה, אולם גם כשאני בצום מוחלט, תכיפות היציאות גדולה מאוד כאמור לעיל.
    בדיקות שביצעתי- קולונסוקופיה שיצאה תקינה לחלוטין, גסטרוסקופיה שגילתה גסטריטיס (מה שהסביר את כאבי הרעב מהם סבלתי), פסאז' מעי דק שיצא תקין לחלוטין. הרופא המטפל בי אמר שמדובר בIBS (שזו אבחנה מאוד לא מספקת-לפחות לא אותי...הרי משהו לא בסדר! ) ורשם לי לופי-קאר (IMODIUM) .טבליה ביום לא עזרה כלל ושתי טבליות ביום גרמו לי לעצירות ונפיחות בבטן (למרות שתכיפות היציאות הייתה עדיין יחסית גדולה) ...
    אשמח לדעת מה אתה ממליץ לי לעשות...למי עליי לפנות...אני מיואש לחלוטין מהנושא...מקווה שצלחתי להבהיר לך את עברי הרפואי כדי הצורך

בברכת שנה טובה ותודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי בהפרשת צואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנער

פרופ` יורם בוינובר
    21/09/2009

התיאור שלך מתאים לIBS. הטיפול בתסמונת זו קשה ולא תמיד מוצלח. רצוי מעקב דיאטנית. ברר אם נשלל צליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו