מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבים ביציאות, זקוק לעזרה בדחיפות.משה06/10/2009
שלום רב, אינני חושב שיש לי טחורים, אבל אני בטוח שאני בדרך לשם.
אני בן 20 ואני יודע שזה פורום לילדים - אני פשוט לא יכול לסבול יותר, מאחר ואני חייל אין מי שיעזור לי במהלך החופשה.
אני כרגע בדיאטה שמכילה הרבה חלבון ומעט שומן ופחמימה.
עושה כמעט כל יום 45 דק' אימוני אירובי ו30 דק' אימוני משקולות.
בזמן האחרון אני סובל מכאבים ביציאות, הצואה שלי הרבה יותר קשה ולכן לוקח לי הרבה זמן עד שאני מצליח להוציא את הצואה,
היום סבלתי מעצירות מאחר ופשוט לא הצלחתי להוציא את הצואה, הצלחתי לפני כמה דק' אבל סבלתי מכאב מאחר והצואה הייתה קשה מאוד, אני יודע שאם אני אמשיך בדרך הזו אני אגיע לטחורים.
אני מאמין שהסיבה לצואה הקשה היא מאחר ואני לא מכניס מספיק שומן לגוף, זה מתנגד עם הדיאטה שלי, והייתי רוצה לקבל המלצה על משהו שיכול להקל לי על היציאות ואולי לרכך לי את הצואה, כמובן שאני מעדיף לא להכניס שמנים מיותרים לגוף ולבחון פתרון אחר, תודה רבה מראש.
בכללי, מה היית ממליץ לי? יש סיבה להבדק בכדי לבדוק אם כבר יש התחלה של טחורים? זה כבר שבועיים - שלושה שאני סובל מכאבים ביציאות אבל זה קורה אך ורק בגלל שהוצאה ממש קשה והיא בקושי ויוצאת לי מפי הטבעת, לוקח ממש הרבה זמן עד שאני מצליח להוציא משהו בכל פעם.
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד''ר בתיה וייס07/10/2009אתה יכול הלשתמש בשמן פרפין או פגלקס או נורמלקס לריכוך הצואה. אין צורך לבדוק טחורים אם אין דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)