התלכלכות מצואה בגיל 7.5

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• התלכלכות מצואה בגיל 7.5
    אביטל
    02/11/2009

שלום,
    מזה כשנתיים (אולי יותר), הבן שלי מתלכלך מצואה בתחתונים. זה יכול לקרות כל יום רצוף ולפעמים יש הפסקה של מס' ימים ואין כלום. אני כבר חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות!!!!!
    זה לא קורה בשעות ביה"ס אלא בשעות אחה"צ אם זה בבית או בחוץ.
    היינו ממש מזמן אצל רופא ילדים שבדק את פי הטבעת ואמר שהכל בסדר.
    ניסינו ריפוי בעיסוק, רכיבה טיפולית ושום דבר מזה לא עזר. התחלנו גם טיפול פסיכולוגי שנפסק מהר מאוד.
    אני כבר מיואשת!!!!!
    אשמח לקבל עצות לפתירת הבעיה. למי עלי לפנות????
    ערב טוב,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלכלכות מצואה בגיל 7.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאביטל

פרופ` יורם בוינובר
    02/11/2009

זו בדכ הפרעה התנהגותית לרוב על רקע פסיכולוגי. לצערי מרבית הפסיכולוגים אינם יודעים הטיפול. רצוי טיפול של גסטרואנטרולוג כשהטיפול הוא כבעצירותץ במידה ואת מוצאת גם פסיכולוג מתאים זה רצוי. לי אין כתובת שכזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון!!!!!

לירון
    03/11/2009

שלום,
    מציעה לך לפנות למחלקה ד' בשניידר בראשותה של ד"ר פניג - זו בדיוק ההתמחות שלהם. את יכולה לקרוא על זה encopresis. הם מטפלים בזה שם בתקופה של כמה שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו