קצה כבד מדיאלי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קצה כבד מדיאלי
    חגית
    06/11/2009

בתי בת שנתיים וחודשיים מזה שלושה חודשים סובלת מכאבי בטן , הרופא בדק אותה שלח צואות לבדיקות במישושו הכל היה תקין בספטמבר עשתה בדיקות דם והכל היה תקין , אתמול לקחתי אותה לגסטרולוג והוא טוען שהתיאור מחשיד להפרעות אכילה , כשמישש את הבטן אמר הבטן רכה , קצה כבד מדיאלי , אני ממש נלחצתי מה זה כבד מדיאלי האם מוגדל? האם זה בגלל הכבד כואב לה הבטן בבקשה תענו לי מפני שאני מאוד לחוצה , האם זה מעיד על מחלות כבד והשתלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצה כבד מדיאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחגית

פרופ` יורם בוינובר
    06/11/2009

את מבקשת שניתן תשובה על ממצא מישוש של רופא אחר? . תשאלי אותו. לרוב אין לזה כל משמעות. ניתן לעשות בדיקת אולטרטאסאונד שהיא מדויקת יותר מהמישוש. איך הגעת להשתלה?. ישנן בדיקות דם שכל רופא מכיר כדי לאבחן פגיעה בכבד. חבל להיכנס לפניקה כשאין עוד כל מידע מבוסס שיש פגיעה בכבד כלשהי. עשי הבדיקות ודברי עם רופאך. כאבי בטן בילדים זו תלונה שכיחה שברובה אין לה משמעות מיוחדת לבריאות הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו